![]() |
"Mihriban"ı ÖSS'ye Hazırlanan Biri Yazsaydı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() "Mihriban"ı ÖSS'ye Hazırlanan Biri Yazsaydı!!!Ne güzel söylüyor Mihriban'ı Musa Eroğlu, Arif Sağ, Zara, Şükriye Tutkun gibi sanatçılarımız, değil mi? Ya bu şarkıyı öss'ye hazırlanan biri söyleseydi nasıl mı olurdu? Buyrun bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (X) (İKS) DEYİNCE KALEM ELDEN DÜŞÜYOR !!! ÖSS’le bağlamışım gönlümü Testler zordur ,çözülmüyor Mihriban Test çözmekten zor belleme ölümü Çözmeyince bilinmiyor Mihriban ************************ X,deyince kalem elden düşüyor Kafam karışıyor, aklım şaşıyor İnananlar engelleri aşıyor, Matematik çekilmiyor Mihriban *********************** Tabiplerde ilaç yoktur yarama Faturalar çok geliyor arama Netlerimde düşüşler de var ama Sensiz hayat çekilmiyor Mihriban ************************* X,deyince kalem elden düşüyor Kafam karışıyor, aklım şaşıyor Kartallar da tavuk gibi yaşıyor, Böyle hayat çekilmiyor Mihriban ************************ İşte düştük ÖSS’nin eline Bunun sonu stres böyle biline Şaştım kaldım bu işlerin sonu ne Stres ağır çekilmiyor Mihriban *********************** X,deyince kalem elden düşüyor Kafam karışıyor, aklım şaşıyor Gençlerimiz sıkıntılar yaşıyor, Dersaneler çekilmiyor Mihriban
![]() |
Cevap : "MiHRiBAN"ı ÖSS'ye hazırlanan Biri Yazsaydı!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : "MiHRiBAN"ı ÖSS'ye hazırlanan Biri Yazsaydı!!!manyak olmus emegıne saglık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : "MiHRiBAN"ı ÖSS'ye hazırlanan Biri Yazsaydı!!!öss de x ler dolu dolu ama sbs de var bu hayatta oku oku nereye kadar oks gitti sbs geldi belki öss de gidir ama yenisi gelecek mihraban ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ AMA UNUTMAYALIM HAYATTA SADECE ÖSS YOKK:iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : "MiHRiBAN"ı ÖSS'ye hazırlanan Biri Yazsaydı!!!Alıntı:
yorumlar için sağolun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|