Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, doya, kokla, olacağım, şehit

Anne Şehit Olacağım Doya Doya Kokla

Eski 12-25-2008   #1
Şengül Şirin

Anne Şehit Olacağım Doya Doya Kokla

Anne şehit olacağım doya doya kokla
Şehidin birliğine teslim olmadan önce annesine söylediği sözler

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Piyade Er Turan Damgacı'nın askere giderken şehit olacağını yakınlarına söylediği öğrenildi Şehit erin annesine, "Anne beni doya doya kokla, askere gidince kesin şehit olurum, dönemem" dediği belirtildi
Şehit er Turan Damgacı'nın Kartal'da yaşayan ailesinin evine ateş düştü Dün akşam saatlerinde Cizre'de terörist saldırıda şehit olan Damgacı'nın şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından acılı aileye ulaştırıldı Şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan Damgacı anne Elmas Damgacı ve baba Ahmet Damgacı, oğullarının cenazesini karşılamak için bugün havalimanına gideceği öğrenildi Bu arada, Damgacı ailesinin yaşadığı apartman ile mahalledeki diğer binalara Türk bayrakları asıldı
Yeğeninin şehadetiyle gözyaşı döken dayısı Salim Türkmen, yeğeniyle en son askere uğurlarken görüştüğünü söyledi Turan Damgacı'nın 7 aylık asker olduğunu belirten Türkmen, "Askere giderken annesine 'anne beni doya doya kokla Ben kesin şehit olurum, dönemem' diyordu Dün akşam şehadet haberini aldık Ailenin tek oğluydu" şeklinde konuştu
Şehit er Turan Damgacı'nın cenazesinin bugün İstanbul'a geleceği, yarın da cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Anne Şehit Olacağım Doya Doya Kokla

Eski 12-25-2008   #2
karabocek

Allah ailesine sabır versin, yattığı yer cennet bahçesinden bir köşe olsun, hepimizin başı saolsun

Eski 12-27-2008   #3
bonsoir

Öyle şerefli bir mertebeye erişmiş kii, Ailesi gurur duymalı Her insana nasip olmazz Nur içinde olsunlar ÜÇ ARrslan da
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2008   #4
v_o_k_o_

allah hepımızı sehıtlık mertebesıne yukseltmesı dılegıyle hepımızın bası saolsun yakınlarına sabır eylesın yarabbım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com