Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, bırakır, enkaz, gitmiştin

Enkaz Altında Bırakır Gibi Gitmiştin ya Sen

Eski 12-26-2008   #1
gülgüzeli

Seninle ve sensizken hangi duygular içinde kaybolup gitmiştim bilesin diye yazıyorum bunları sana

Ömrüm boyunca böyle gözyaşı görmedi gözlerimSenin için ağladığı kadarhiç kimse ya da hiçbirşey için böylesine dökülmedi gözlerimden yaşlar
Acımadı canımsenin yokluğunda acıdığı kadarNe kadar alıştım desemdeher ayrılışımızda bir parçam kopuyor içimdenİnsan hiç kendi Can'ından vazgeçmek ister mi başka bir can yüzünden? İstermişsen benim hayatımdan çıktığında öğrendim
Senli günleri yitirmiş olsam da yine de kaybetmemiştim umudumuOnca yaşanılan güzel anılardan sonra çok zordu başka biriyle olmak
Denedim ! Yapamadım
Yapmak istedim ! Başaramadım
Başarmak zorundayım dediğim her anda da tekrar girdin hayatıma
Hiçbirşey olmamış gibi devam ettik herşeyeSevgi denilen şey bu sanırım "Sevdiğini her türlü kabul etmekne olursa olsunne yaşanırsa yaşansın onunla var olmak istemek"
Yokluğunda en çok neyi düşündüm biliyor musun?
"Hiç kimseyle olmadığın kadar benimle mutlu olan sen !"
"Beni kendi gözünden bile sakınarak seven sen !"
"Bana en ufak bir zarar gelmemesi için herşeyi yapabilecek olan sen !"
"Tek bir damla gözyaşıma kıyamayan sen !"
Şimdi nasıl olur da itersin beni elinin tersiyle ?
Sensizken yağmur yağardı karanlık şehiregözlerim dolardı fakat ağlayamazdım
Çünkü;damlaların cama düşüp süzülmelerini izlerkenyağmurun o içimi okşayan sesinde ağlamak bile seninle güzeldi
Sensizliği ilk tadışımda yeri göğü inletmişti haykırışlarımferyatlarımBenim o halimi bilen bir Allah'tı bir de canım AnacığımNe çok ağlamıştı benimle beraberBir yandan evladı gözünün önünde eriyip bitiyordudiğer yandan da senin gidişine üzülüyordu
Anam kendi evladı gibi benimsemişti seni
Babam "Ben kendimi görüyorum onda" demişti
Herkes çok zor kabullenmişti bu ayrılığıZaman herşeyin ilacıdır derler ya bir nevi doğru galibaZamanla acın geçiyor hatta bitiyor fakat yaşanılan günleri unutmuyorsunKendine bir yön çizip hayata tutunmaya çalıştığında yada bir başkasıyla birlikte olduğunda aynı şeyleri onunla yaşadığın zaman işte insan o an anlıyor hiçbirşeyin unutulmadığını ve unutulmayacağınıİlkler unutulmazmış ya ben seni sanırım hiç unutmayacağımİlklerimdin ve sonum olacaksınBirlikte olduğumuz günlerde bazen hiç konuşmayıp sessizliğimizi dinlemek hoşumuza giderdidaha birçok huzur dolardı içimiz ya da ömrümüz boyunca hiç konuşmamışız gibi konuşurduk ordan burdan
Saçma sapan konular olurdu fakat deli gibi de gülerdik
Şimdi daha iyi anlıyorumbiz her halimizle birbirimizi tamamlardık
Yazık ettiğin yeter ! Bırakta kavuşsun artık bedenler!!!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com