![]() |
ErkekLer Hakkında Kim ne DemiS ? |
![]() |
![]() |
#1 |
v_o_k_o_
|
ErkekLer Hakkında Kim ne DemiS ?---Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() Marie Corelli ---Evlenmek isterim, çünkü bir erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor ![]() Carrie Snow ---Bütün erkekler sıkıcı, kaba, cimri, sapık ve çeşitli türlerde manyaktır demek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Audrey Norris ---Bir erkekle her konuda konuşabilirsiniz ![]() ![]() Anonim ---Erkeklerin en sık yasadığı hayal kırıklığı, bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir ![]() ![]() ![]() Margaret Mitchell ---Neden kadınlar ısrarla "gizemli" olarak tanımlanır? Herhalde organik ve psikolojik yapılarını gizledikleri için değil, erkeklerin bu yapıları keşfetmek için hiçbir zaman çaba göstermedikleri için olsa gerek ![]() Ruth Herschberger ---Kadınların hataları vardır ![]() ![]() Anonim ---Kadınlar yüzyıllarca, erkek figürünü normal boyutunun iki kati gösterecek, büyülü ve güzel bir yansıtma gücüne sahip aynalar gibi hizmet ettiler ![]() Virginia Woolf ---Bir erkek evliliği düşündüğünde, korktuğu şey, kendini bir kadına bağlamak değil, kendini bütün diğerlerinden ayırmaktır ![]() Helen Rowland alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() vayyy bea bız neymısızde bızım haberımız yoq
|