Sus Gönlüm.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sus Gönlüm..sus gönlüm ![]() Çok laf etme ![]() Az söyleki işimiz olgunlaşsın![]() Az söyle ki Hakk'a karşı yanlış kelam çıkmasın![]() Çok dile getirme ![]() sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, Daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor ![]() sus gönlüm ![]() Bir elif miktarı sus ![]() ![]() Az kaldı bahara![]() Dayan gönlüm![]() Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum ![]() Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım ![]() inana bana![]() ama yok, başka çare yok![]() Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez Çiçek bile vakti gelmeden açmaz![]() sus gönlüm ![]() ![]() Bu kışın bahara dönünceye kadar ![]() bu gece gündüz oluncaya kadar![]() uzak yollar yakınlaşıncaya kadar sus![]() Bu sıkıntıların ardından ferahlık gelinceye kadar ![]() ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus![]() sus gönlüm ![]() Seni senden iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar ![]() senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, Ulaşamayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus![]() sus gönlüm ![]() Onun geleceğini görünceye kadar ![]() acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar![]() Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar ![]() sus gönlüm ![]() Sebepler var edilinceye kadar ![]() bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus![]() sus gönlüm ![]() Bütün bu susmalarına karşılık herşeyin hayırlısının olacağına inanarak sus ![]() sus gönlüm ![]() Her susuşun bir cevap olsun ![]() her susuşun sabrın olsun![]() her susuşun duan olsun![]() i İçten yakarışının adı olsun susuşun ![]() bekleyişinin, umut edişinin, inancının,sevdiğinin vurgusu olsun susuşun ![]() ![]()
|