![]() |
Hırs Ve Kibir |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Hırs Ve KibirUlu bir kavak agacinin yaninda bir kabak filizi boy göstermis ![]() Bahar ilerledikçe bitki kavak agacina sarilarak yükselmeye baslamis ![]() Yagmurlarin ve günesin etkisiyle müthis hizla büyümüs ve neredeyse kavak agaciyla ayni boya gelmis ![]() Bir gün dayanamayip sormus kavağa: "Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?" "10 yilda" demis kavak "10 yilda mi?" diye gülmüs ve çiçeklerini sallamis kabak "Ben neredeyse 2 ayda seninle ayni boya geldim bak!" "Dogru" demis agaç "dogru" Günler günleri kovalamis ve sonbaharin ilk rüzgarlari basladiginda kabak önce üsümeye sonra yapraklarini düsürmeye, soguklar arttikçada asagiya dogru inmeye baslamis ![]() Sormus endiseyle kavaga: "Neler oluyor bana agaç?" "Ölüyorsun" demis kavak "Niçin?" "Benim on yilda geldigim yere sen iki ayda gelmeye çalistigin için" __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hırs Ve Kibir |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Hırs Ve Kibir"Benim on yilda geldigim yere sen iki ayda gelmeye çalistigin için" Doğru; zorluğu çabuk yendiğimizi zannederiz fakat zaman gösterir ki kendimiz yok olmuşuz hayat içersindede zorluklarla yavaş ama emin adımlarla ilerlemeliyiz verdiğin güzel bir örnekti teşekkürler sevgili sudamlası38 ![]()
![]() |
Cevap : Hırs Ve Kibir |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Hırs Ve KibirKibir değilde insanda makul seviyede hırs olmalı bence ![]() ![]() ![]()
![]() |
|