![]() |
Giden Bir Adamın Ardından |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Giden Bir Adamın Ardındantuna kremitçi-iclal aydın evlenmişti 5 ay önce boşandılar adam ayrıldığı karısına döndü kadın köşesinde aşağıdaki yazıyı yazmış süper ![]() ![]() Kulağımın içi kaşınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Felaket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler geçtikçe daha da artıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Nedir?' diyorum doktora ![]() 'Eski sözler kaçmış kulağınıza' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() 'Nasıl yani?' diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Kimin sözleri?' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bakacağız' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor ![]() ![]() ![]() 'Yan durun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Eski sözler' diyorum, 'Ha?' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() giriyor, canımı acıtmıyor nedense ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bir erkek sesi bu' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cımbızı çıkarıyor kulağımdan ![]() 'Yalan kaçmış kulağınıza!' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalana bakıyorum ![]() Küçücük bir şey gibi gözüküyor ![]() 'Vay be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi yalan peki?' diyorum ![]() 'Durun, bekleyin' diyor doktor ![]() ![]() kulağınıza kaçabilir ![]() Önce şu deney tüpünün içine koyalım ![]() ![]() Yalanı tüpün içine koyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yalanmış ha?' diyorum ![]() Kulağım bile anlamış, kalbim hala anlamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Iclal Aydin __________________ Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek cevabım var Ama, bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Giden Bir Adamın Ardından |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Giden Bir Adamın ArdındanHarikaydı tatlım, ellrine ve emğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|