![]() |
İlginç Buluşlar |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() İlginç Buluşlar![]() Böyle ilginç tasarımları acaba nasıl akıllarına geliyor? Hiç merak ettiniz mi? Ben gerçekten merak ediyorum ![]() ![]() Gerçektenden de bir birinden ilginç buluşlar insan hayret ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüğünüz gibi koltuk açıldığında dört kişilik ve bir masası oluyor ![]() ![]() Blackberrysinden ve zımbasından bıkan yöneticiler - alışılmadık masa üstü aksesuarlarını kaçırmayın ![]() Zagoory Designs tarafindan detayına kadar düşünülmüş metalden zımba teli çıkarıcılar ve zımbalar goril, ayı, dragon, aslan, ve daha da değişik şekillerde tasarlanmış ![]() Yöneticiler, zekice tasarlanmış aksesuar ile artık masanızı sanat formuna dönüştürme vakti geldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlginç Buluşlar |
![]() |
![]() |
#2 |
karabocek
|
![]() Cevap : İlginç Buluşlargüllü dondurmadan benim çocukluğumda samsunda yemiştim :) muhteşemlerdi insan yemeye kıyamıyordu okadar güzellerdi ki :)))) teşekkürler
|