![]() |
Mezar Ziyareti :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Mezar Ziyareti :))Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:
Babo nasısan, eyimisen? Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde ![]() Oraları bilmem amma ![]() ![]() ![]() Buraları bura olmaktan çıhmış gayri ![]() Mezarıydan galksan,gafayı yersen ![]() Öldüğüye sevinirsen ![]() ![]() ![]() Sıra geceleri bitti artık ![]() Şindi Bitliste beş minare de yok ![]() Hasangalasında caketim de galmamış ![]() Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy ![]() Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy ![]() ![]() ![]() Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı, Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde ![]() Gaçak çay da hepden gaçak olmuş, Sallama içiyler ![]() ![]() Ahhh ![]() ![]() Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem ![]() Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız, Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş ![]() Öbür oğlan Gurtlar Vadisi ![]() Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin ![]() Saçını hep Amerikan kesdiren, Gözü , gulağı oynuy namıssızın ![]() Acun Firarda diy, başka bişey demiy Turizm dersine eyi geliymiş ![]() Valla yalan, Mahsadı çıbıldak garılara baha ![]() ![]() ![]() Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen, Aletirik Mehendisi çıktı ![]() İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy ![]() Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy ![]() ![]() ![]() Babo bi de telefon çıkmış,minnacık ![]() Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim ![]() Tele-fon amma teli,meli yok ![]() Eyi bişey de çok yalan söylüy ![]() Ben Siloyu tarlada görüyem, Aradığın gişiye ulaşılmıy diy ![]() Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha ![]() ![]() ![]() Bu cümma rühuya hatim indirecektik; Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış ![]() Yoh gendini üçaylara hazırlıymış ![]() ![]() ![]() Eve iki tene CD göndermiş, Bunuyla gırk hatim iner demiş ![]() Eh ![]() ![]() ![]() Dünya işleri bitmiy ![]() Şindi bana müsade; Aşağı kepir tarlaya gidiyim ![]() Golf oynuyacağım da ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mezar Ziyareti :)) |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Mezar Ziyareti :))Aşağı kepir tarlaya gidiyim ![]() Golf oynuyacağım da ![]() ![]() ![]() Demek golf oyniycak haaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|