Sahilden alınan ders... |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Sahilden alınan ders...Adam büyük denizin sahilinde durmuş kumlara resim çiziyordu Ama resimi bitirmesiyle köpüklü bir dalga gelip resmi silip gitti![]() Adam çok üzüldü Vakit geçirmeden ikinci bir resim çizdi,daha ne güzel oldu demeden,Tekrar köpüklü bir dalga geldi ve resmi silip süpürdü![]() Adam çok üzülmüştü 3 resmi bitirdiğinde bu resmin daha güzel olduğunu düşünürken tekrar dalga o resmide sildi![]() 4 resmi çizdiğinde diğerlerinden daha güzel olduğunu düşünüyordu![]() Adam elindeki resim çizdiği sopayı savurup attı Her defasında daha güzel resim yapıyorum ama dalgalar bozuyor dedi Dönüp denize baktı ve düşündü " Dalgalar ilk yaptığım resmi alıp götürmeseydi 2 resmimi daha güzel yapamazdım O da gitmeseydi 3 resmimi daha güzel yapamazdım 3 resmim de gitmeseydi 4 resmimi dahada güzel yapamazdım![]() ![]() İlk yaptığım resmin ne kadar güzel olduğunu düşünürdüm ve ömür boyunca bu düşünceyi taşırdım Öyleyse bu başıma gelenler o kadarda kötü değil Hatta içimdeki güzellikleri açığa çıkardığı için güzel " Adam o sahilden büyük bir hayat dersi alıp ayrıldı ![]() ![]() ![]() Bir işi yapınca durmayın,daha iyisini yapabilirim diyip harekete geçin Büyük ve etkili işler çok denemeler sonucu ortaya çıkar![]() ![]() ![]() Mağlubiyet son derece motive edicidir,dibe vurduğunda En tepedeN başka gidecek YeriNiz kalMaz ![]() ![]() ![]() DostÇa Kalın:56:58 |
|
|
|