![]() |
Yüreğinde ''Bir Cümlelik'' Yerin Varmı? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yüreğinde ''Bir Cümlelik'' Yerin Varmı?Gecenin infazındayım ![]() ![]() Gözlerimde uykusuzluk, Çöllerimde susuzluk varken, Dudaklarında soluyor geleceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben sana geliyorum sevgili ![]() ![]() Adımlarım ürkek olsa da Yollarım sana, Sabrım sana ![]() ![]() ![]() Biliyorum bu firar girişimi ![]() ![]() Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben ![]() ![]() Farkındayım ![]() ![]() ![]() Biletsizim ![]() ![]() Bir o kadar da öznesiz ![]() ![]() ![]() Urbamda fakir yüreğim, Avuçlarımda hüznüm sana gelmekteyim ![]() ![]() ![]() Senden ne bir ömür istiyorum Fakir yüreğime feda edilecek, ![]() Ne de bir ten diliyorum Acılarımda heba edilecek ![]() ![]() ![]() Sadece benle başlayıp senle biten cümle ![]() ![]() Sana geliyorken, Yüreğinde " bir cümlelik '' yerin var mı ? ![]()
![]() |
Cevap : Yüreğinde ''Bir Cümleleilk'' Yerim Varmı? |
![]() |
![]() |
#2 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Yüreğinde ''Bir Cümleleilk'' Yerim Varmı?qüZEL ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
|