![]() |
Herkes Ayıpladı Gökçek Takmadı: Pişman Değilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Herkes Ayıpladı Gökçek Takmadı: Pişman DeğilimHerkes ayıpladı Gökçek takmadı: Pişman değilim ![]() ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le, Uğur Dündar yönetiminde ‘düello yapan’ CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, o günün aynı zamanda doğumgünü olduğunu belirterek, “Doğum günümü eşim ve ailemle kutlayacağıma Gökçek’le kutladım” dedi ![]() Meclis’te gazetecilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun “programdaki gerginlik nedeniyle gündeme getiremediği” yeni iddiaları şöyle: FATURAYI NEREDEN ÖDEDİ: Gökçek’in Ergenekon dosyasında ortaya çıkan bir fatura ödemesi var ![]() ![]() ![]() ![]() YANIT VEREMEDİ: Sayın Gökçek dünyada hiçbir belediye başkanının almadığı kadar yüksek parayla doğalgaz sayacı aldı ![]() ![]() ![]() SEÇİMDEN SONRA DİYOR: Bir başka iddiam ise 800 bin kişiden fazla doğalgaz bedeli almış ![]() ![]() ![]() AHLAKEN RAHATSIZIM: Ahlaki olarak rahatsız oldum ama siyaseten bu tartışmadan sonra çok rahatım ![]() Bu kadar aciz olacağını sanmazdım DENGİR Fırat ve Melih Gökçek’le yaptığı düelloları karşılaştıran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Fırat ile uygar bir ortamda tartıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökçek 2 ![]() ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Beni kumpasa getirdiler ![]() ![]() DÜNDAR’IN KARİZMASI ÇİZİLDİ: Sayın Dündar’ın tarafsızlık karizması yerle bir oldu, çizildi ![]() ![]() Kılıçdaroğlu sanık olacak, ben savcılık yapacağım ![]() ![]() ![]() SAKİNLEŞTİRİCİ ALIP ÇIKMIŞ: (Yayın sırasında terlediği ve sıkıntılı göründüğüne ilişkin) Ben Kılıçdaroğlu gibi bazı sakinleştiriciler kullanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sabırtaşı ödülüne adayım DÜELLONUN yöneticisi Uğur Dündar, Gökçek’in olduğu bir tartışmayı bir daha yönetmeyeceğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() 53 KEZ KESMİŞ Uğur Dündar’ın sayaç fikri gerçek olsaydı, ‘skor’ şöyle: Gökçek 45 dakika 46 saniye, Kılıçdaroğlu 23 dakika 1 saniye konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le, Uğur Dündar yönetiminde ‘düello yapan’ CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, o günün aynı zamanda doğumgünü olduğunu belirterek, “Doğum günümü eşim ve ailemle kutlayacağıma Gökçek’le kutladım” dedi ![]() Meclis’te gazetecilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun “programdaki gerginlik nedeniyle gündeme getiremediği” yeni iddiaları şöyle: FATURAYI NEREDEN ÖDEDİ: Gökçek’in Ergenekon dosyasında ortaya çıkan bir fatura ödemesi var ![]() ![]() ![]() ![]() YANIT VEREMEDİ: Sayın Gökçek dünyada hiçbir belediye başkanının almadığı kadar yüksek parayla doğalgaz sayacı aldı ![]() ![]() ![]() SEÇİMDEN SONRA DİYOR: Bir başka iddiam ise 800 bin kişiden fazla doğalgaz bedeli almış ![]() ![]() ![]() AHLAKEN RAHATSIZIM: Ahlaki olarak rahatsız oldum ama siyaseten bu tartışmadan sonra çok rahatım ![]() Bu kadar aciz olacağını sanmazdım DENGİR Fırat ve Melih Gökçek’le yaptığı düelloları karşılaştıran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Fırat ile uygar bir ortamda tartıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökçek 2 ![]() ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Beni kumpasa getirdiler ![]() ![]() DÜNDAR’IN KARİZMASI ÇİZİLDİ: Sayın Dündar’ın tarafsızlık karizması yerle bir oldu, çizildi ![]() ![]() Kılıçdaroğlu sanık olacak, ben savcılık yapacağım ![]() ![]() ![]() SAKİNLEŞTİRİCİ ALIP ÇIKMIŞ: (Yayın sırasında terlediği ve sıkıntılı göründüğüne ilişkin) Ben Kılıçdaroğlu gibi bazı sakinleştiriciler kullanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sabırtaşı ödülüne adayım DÜELLONUN yöneticisi Uğur Dündar, Gökçek’in olduğu bir tartışmayı bir daha yönetmeyeceğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() 53 KEZ KESMİŞ Uğur Dündar’ın sayaç fikri gerçek olsaydı, ‘skor’ şöyle: Gökçek 45 dakika 46 saniye, Kılıçdaroğlu 23 dakika 1 saniye konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|