![]() |
Ve Keşke |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Ve KeşkeBen ki, unutulmuş gökyüzü masalıyım uzak iklimlerin güz çiçeği ve ben hala o gözleri sürgün hüzün bakışlı çocuğum öylesine sessiz, öylesine dilsiz ![]() ne analar kucaklıyor beni artık ne de hasret kokan ıssız geceler ![]() ![]() ![]() Keşke yanımda olabilseydin, Ve keşke ben bu kadar geç kalmasaydım ışığa, şarkıya ![]() Ve keşke gözümdeki rüyalarda karartabilseydim senin resmini Ve keşke sayfalar dolusu acılarımı okuyup, Ve keşke ağlarken seyredebilseydim seni Ve keşke bilseydim yaşadığın bütün acıları, Ve keşke yaşayabilseydim seninle bütün düşlerini Ve keşke şiiri yaşıyorum seninle, yaşayabilseydim hecelerini Ve keşke uçabilseydim seninle bulutların üzerine Ve keşke uyanabilseydim seninle yaşanmamış sabahlara Ve keşke seninle silebilseydim yaşadığımı zannettiğim yılları Ve keşke yıllara muhtaç olmasaydı yüreğim seni unutabilmek için Ve keşke bilebilseydin sensizken nasıl şarkılara dert yandığımı Ve keşke hiç susmasaydı yazdığın şiirler Ve keşke şiiri yaşayabildiğim kadar yaşayabilseydim seni Ve keşke ben bu kadar vicdanlı olmasaydım Ve keşke söküp çıkarabilseydim yüreğimi yerinden Ve keşke bu kadar korkmasaydım senin geçmişinden Ve keşke tutulmasaydım bu kadar gözlerine Ve keşke alev alev akmasaydın içime Ve keşke hiç bakmasaydın yüzüme Ve keşke hiç yankılanmasaydı dehlizimde böylesine sararmış bir sonbahar Ve keşke ben bu kadar sevmeseydim sonbaharı Ve keşke böylesine kaybolmasaydım hasret denizlerinde Ve keşke bir saniye koklasaydın sana uzattığım çiçekleri Ve keşke sevebilseydin benim sevdiğim kadar Ve keşke ikinci baharın olabilseydim tükenmemiş günlerinde Ve keşke aşk bu ya ölebilseydim dudaklarında Ve keşke alevlenmiş yüreğimi kora döndürebilseydin Ve keşke ben sormasaydım kendime ne olacak şimdi halim diye Ve keşke hiç unutmasaydın sana yazdığım şiirleri Ve keşke udumla okuyabilseydim sana son bestelerimi Ve keşke uzun zamandır yanmayan ocağımda çorba kaynatabilseydim sana Ve keşke uzanabilseydim dizlerine ve bir şiir okuyabilseydin bana Ve keşke aşk mahkum edilmeseydi böyle bir kapana Ve keşke yanabilseydim senin avuçlarında Ve keşke yanan yüreğime bir damla suyu çok görmeseydin Ve keşke yaşayabilseydim seni şiiri yaşadığım kadar Ve keşke bir şiir olsaydı aşkımın meyvesi Ve keşke onu büyütebilseydim seni beklerken, Ve keşke seni beklerken böylesine peri piramidi gibi enlenmeseydi zaman Ve keşke birlikte biz olabilseydik el ele Ve dedim ya keşke bir şiir kadar yaşayabilseydim seni Ve keşke dediğin gibi bizi hiç kimsenin tanımadığı bir mekan olabilseydi yeryüzünde… ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ve Keşke |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ve KeşkeVe keşke ben bu kadar vicdanlı olmasaydım Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Ve KeşkeVe keşke ben bu kadar vicdanlı olmasaydım Ve keşke söküp çıkarabilseydim yüreğimi yerinden ewt yaa keSKe bu kdR wicDanLı 0LmasayDım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
evrem88
|
![]() Cevap : Ve Keşkekeşke bukadar önemsiz olduğun halde sana bukadar önem vermeseydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonjuader
|
![]() Cevap : Ve KeşkeVe keşkerleri keşke çıkarabilsek hayatımızdan ![]() |
![]() |
![]() |