Yamazan |
|
|
#1 |
|
|
YamazanAdamın biri bir gün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur; çocuğa: "Senin adın ne?" Çocuk tam söyleyeceği sırada: "Dur ben tahmin edeyim", diyerek sözünü keser, ama ipucu olarak baş harfini söylemesini ister Çocuk:"Y" der, adam başlar saymaya ![]() ![]() ![]() "Yasin?" Çocuk başını sallar ![]() "Yusuf?! "Çocuk yine başını sallar ![]() Adam y harfi ile başlayan tüm isimleri sayar, çocuk her seferinde başını sallar adam iyice sinir olur ve kız isimleri de saymaya başlar; çocuk yine başını sallar Adam en sonunda:"Bilemedim Yahu neymis senin ismin?! "Çocuk yanıt verir: "Yamazan"
|
|
Cevap : Yamazan |
|
|
#4 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : YamazanhaRiKa ya xDxD yaMazan xDxD
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
|
|