![]() |
Aranızda müslüman olan var mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
Aranızda müslüman olan var mı?Buna cok guldum ![]() ![]() ![]() Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar: -Aranızda müslüman olan var mı ? Korkudan kimse bişey diyemez ![]() -Ben müslümanım ![]() ![]() Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar ![]() -Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin ? der ![]() Yaşlı adam epeyi bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der ![]() Adam bu sefer kanlı bıçakla tekrar camiye girer ve sorar: -Aranızda başka müslüman var mı ? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam: -Ulan iki rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk simdi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aranızda müslüman olan var mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Aranızda müslüman olan var mı?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aranızda müslüman olan var mı? |
![]() |
![]() |
#3 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Aranızda müslüman olan var mı?hehehe xD iiDi xD
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
|