![]() |
Müslüman Hoca Uğursuz Geldi' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Müslüman Hoca Uğursuz Geldi'![]() 'Müslüman hoca uğursuz geldi' Otobüsünde ve formasında haç işareti olan takımda müslüman çalıştırıcının olması uğursuzluk getiriyor Romanya'nın önemli spor gazetesi Gazeta Sporturilor'a konuşan Becali, 'müslüman bir yardımcı hocanın takıma uğursuzluk getirdiğini' ileri sürdü ![]() Koyu hıristiyan kişiliği ile tanınan Steaua Bükreş'in patronu Gigi Becali, başarısızlığın faturasını 8 hafta önce göreve getirdiği Dorinel Munteanu ve ekibine kesti ![]() ''Yüksel Yeşilova bir müslüman, otobüsünde ve formasında haç işareti olan bir takımda müslüman çalıştırıcının olması takıma uğursuzluk getiriyor ![]() ![]() ![]() Devre arası tatili nedeniyle Teknik Direktör Dorinel Munteanu ile birlikte Almanya'da olan Yüksel Yeşilova Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, Becali'nin bu sözlerine inanmak istemiyor ![]() ''Benim başarısızlığımla ilgili sözler sarf etmiş olsaydı kesinlikle üzülmeyecektim ![]() ![]() ![]() ![]() KİM SAHİPSİZ İSE ONA SALDIRIYORLAR Bükreş'teki Türk büyükelçiliği yetkililerine de sitem eden gurbetçi hoca, takımda sahipsiz kaldığı için en çok kendisine saldırıldığını düşünüyor ![]() Teknik ekipteki İtalyan asıllı Pedrazzini'yi İtalyan konsolosluğundan bir heyetin düzenli olarak ziyaret ederek kulüpten bilgi aldığını hatırlatan Yüksel Yeşilova sitemini, ''Ben ise 7 yıldır Romanya'dayım, 2 aydır Steaua Bükreş kulübünde çalışıyorum ![]() ![]() Şimdi kulüpte bir günah keçisi arıyorlar ![]() ![]() ![]() Becali'nin bu üzücü açıklamalarına Romanya'daki müslüman toplumunun duyarsız kalmamasını isteyen Yüksel Yeşilova, resmi ve sivil kuruluşların tepki göstermesi çağrısında bulundu ![]() |
![]() |
![]() |
|