![]() |
Doktor Civanım |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Doktor CivanımALLAH memlekete hırsızın bile hayırlısını versin kardeşim ![]() Bana bu lafı dedirten hadise, hafta sonunda Bursa’da yaşandı ![]() ![]() ![]() Araya Şırnak katliamı girdiği için yazamadım, kısmet bugüneymiş ![]() Bir hanımteyze ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah sabah kapısı çalınır, tak tak tak ![]() ![]() ![]() - Kim o? - Doktor! Açar kapıyı teyzem ![]() ![]() ![]() ![]() Derler ki, "hanımefendi, biliyorsunuz AB’ye giriyoruz, bundan böyle vatandaşın hastaneye gitmesine gerek yok, doktorlar eve gelecek, buyrun uzanın kanepeye, muayene edelim ![]() Teyzemin zaten beli ağrıyor ![]() ![]() ![]() Hani, "iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir" derler ya ![]() ![]() ![]() ![]() "Allah razı olsun" der, uzanır ![]() Biri tansiyonu ölçer, biri steteskopla dinler, biri de masaj aleti gibi bir cihazı, yüzükoyun yatan teyzemin beline bağlar ![]() Teyzem gevşer ![]() ![]() ![]() O sırada, "mutfaktan su alıp geleyim", "balkondan otomobile bakayım, çalmasınlar" diyerek, evin içinde gezmelerinden huylanmaz ![]() Masaj biter ![]() ![]() ![]() Teyzem uğurlar, doktorlar gider ![]() Yarım saat sonra ![]() ![]() ![]() Teyzem bir de anlar ki, oğlunun düğünü için sakladığı 6 bilezik, buhar! "Hayırlı hırsız"dan kastım işte bu ![]() Teşekkür borçluyuz o arkadaşlara ![]() Çünkü, "Türkiye-AB ilişkisi" hakkında, yüzbinlerce haber yazıldı ama, bu kadar iyi anlatanını hiç görmemiştim! Kanepeye bi uzanıyoruz ![]() ![]() ![]() Kıbrıs yok! Enseye masaj yapıyor ![]() ![]() ![]() Bankalar gitmiş! Aspirin veriyor ![]() ![]() ![]() Cep telefonunu araklıyor! Tahlil yapıyor sanıyorsun ![]() ![]() ![]() Kalçadan terör virüsü enjekte ediyor! Sen keyifle "oooooh, kulunçlarım açıldı valla" diye esnerken ![]() ![]() ![]() O çoktan cüzdana dalmış, dünyanın en yüksek faizini götürüyor! "AB doktoru" evin içinde, yükte hafif pahada ağır ne varsa indirdi bagaja ![]() ![]() ![]() ![]() Teyzem uyandı, polise gitti ![]() Bizimkiler hálá kanepede! Bak orda sehpanın üstünde THY var, Ziraat banyoda havluların arasında, Halk Bankası yatak odasındaki dolapta duruyor ![]() "Elin değmişken, bi de ateşimi ölçüver sevabına!" Yılmaz ÖZDİL
![]() |
|