![]() |
Kadınlar Bıyıktan Hoşlanıyor Mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
Kadınlar Bıyıktan Hoşlanıyor Mu?Türk kadını bıyığı 'itici', yabancı kadınlar 'çekici buluyor ![]() ![]() Erkekler kadınlarda 'fiziksel çekicilik', 'erotizm', 'sevecenlik' ve 'hoşsohbetlik' ararken, kadınlar ise erkeklerde 'başarı', 'liderlik', 'mesleksel ve ekonomik başarı' istiyor ![]() Çeşitli araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre, 'cinsel çekim' ve 'aşk' birbirlerinden ayrı şeyler olmakla birlikte karşı cinsten iki insanın birbirlerini tanımak için bir arzu duymalarında cinsel çekim rol oynuyor ![]() ![]() tanışmak istediklerini sordu ![]() ![]() ![]() ![]() Araştırmalar, kadın ve erkek arasında cinsel çekim açısından bazı farklılıklar bulunduğunu ortaya koyuyor ![]() ![]() Kaliforniya Üniversitesi öğrencileri arasında yapılan bir araştırma, erkeklerin kadınlarda en fazla aradığı dört niteliğin sırasıyla; fiziksel çekicilik, erotizm, sevecenlik ve hoşsohbetlik olduğunu, kadınlarınsa en fazla başarı, liderlik ve mesleksel ve ekonomik başarı aradıklarını ortaya çıkardı ![]() Ele alınan gruptaki kadınların yüksek öğrenimli ve genç olmaları, karakterden çok başarı faktörüne ağırlık vermelerine yol açtı ![]() ![]() ![]() Erkekle kadın arasındaki bu farklılık büyük ölçüde toplumsal değer ve normlarca belirlendiğine dikkati çeken bilim adamları, şu tespitlerde bulunuyor: "Aile eğitimiyle başlayan farklı yönlendirilme, çeşitli iletişim araçlarıyla, tüketim malları ve reklamlarla pekiştirilmektedir ![]() ![]() ![]() doğrulamışlardır: beğeniler çeşitli kişisel özelliklere göre belirlendiği halde, her cinsin üyelerine, karşı cinste neyin çekici olduğuna ilişkin yaygın bir görüş birliği bulunmaktadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadınlar Bıyıktan Hoşlanıyor Mu? |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : Kadınlar Bıyıktan Hoşlanıyor Mu?Bence yakısıyo yakısıyo yakısıyoooo :)
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|