![]() |
Bir Haftalık Evliya:) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Bir Haftalık Evliya:)Kahramanımız seyrettiği bir tv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzde de böyle evliyaların olduğunu ispat etmek için bir hafta evliya gibi davranmaya kendime söz vermiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her evliyanın başına gelen sıkıntıları bende yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yine evliya sabrıyla aynı şekilde yürürken birden ne olduğunu anlayamadan kendimden geçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni metoduma göre sağlam kalan gözümle yol kenarındaki apartmanların üst katlarına bakacak ve karşıdan gelen kişilerin silüet olarak farkedip yolumu bulacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlaşılan yine hastahanedeyimmm ![]() ![]() ![]() Biraz önceki hemşirelerden biri "Hayret yaaa !!!Bu azönceki adamm!!! Bu kez de kanalizasyon çukuruna düşmüş " Bir anda anlıyorum başıma gelen felaketi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bir haftada olsa evliyalık güzel bişi diii miii???? Fırtınalara vE bütüN olumSUzluklaRa rağMen kök salMış aĞaç diğeR Ağaçlardan Daha anlaMLı ve GüçlüDür ![]() ![]() ![]() ![]() DostçA kaLın:56:58 alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Haftalık Evliya:) |
![]() |
![]() |
#2 |
tiryaki5759
|
![]() Cevap : Bir Haftalık Evliya:)Gerçekten güzel ve ibretlik bir çalışma paylaşımın için TEŞEKKRLER ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|