|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
annelere, annelerine, evladını, geleceğin |
![]() |
Evladını Seven Annelere ve Geleceğin Annelerine |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Evladını Seven Annelere ve Geleceğin Annelerine![]() Beni seviyor musun ANNE ? Hadi kıy o zaman en tatlı uykuma, uyandır gün ışımadan sabahın tatlı esintilerinde birlikte serelim seccadeyi ![]() tatlı gelir inan bana ![]() Beni seviyor musun ANNE ? Hadi tut elimden sar kucağına, oturt dizine ve anlat anne masal istemiyorum senden ![]() ne de cadı annesinin yaptığı kötülükleri ![]() Beni seviyor musun ANNE ? Anlat bana Yusuf Peygamberi neden kuyuya attı kardeşleri Anlat anne onun annesi de çok ağladı Yusuf'u için değil mi ![]() Beni seviyor musun ANNE ? O zaman oyalama beni masallarla ![]() Prensin ayakkabının sahibini arayışını değil anne bizim gerçek sahibimizi arayışımızı anlat ![]() Bulanların mutluluğunu, bulamamışların kaybetmişliğini hüznünü anlat ![]() Beni seviyor musun ANNE? Hadi anlat bana ![]() Gökyüzüne yıldızları yeryüzüne çiçekleri seren kim? Beni sana, seni bana sevdiren kim? Bana sevdayı anlat anne gerçek sevgiliyi, Beni seviyor musun ANNE? Kulaklarıma fısıldama,birşeyler anlamadığım o ninnileri ![]() Babaların Şam'dan geliş hikayesini, onu beklemeyi ![]() Bana Medine'ye gelen kutlu misafiri anlat ![]() Ardında bıraktığı hüzünlü Mekke'nin hicranını anlat ![]() Beni seviyor musun ANNE? Bana yıldızları anlat ozaman ![]() Gökyüzündekileri değil anne, yeryüzündekileri anlat ![]() Gerçek dünyanın güzide kahramanlarını anlat ![]() Sevdası uğruna ölecek kadar cesaretli olanları ![]() Beni seviyor musun ANNE? O zaman bana hayır de: Her istediğime ''Evet'' deme ![]() Ne hatalarımı hoş gör ne başarılarımı görmemezlikten gel ![]() Küs bana anne büyüyüp ben sana küsmeden ![]() Hatalarım yüzünden küs bana ![]() Hani küçüğüm ya dayanamam küsmene vazgeçerim hatamdan ![]() Yeter ki sen küsme bir daha da yapmam ![]() Beni seviyor musun ANNE? Babama söyle sindy bebek almasın doğum günümde oyuncak tabanca da almasın ![]() Savaşı hatırlatıyor bana yetim kalmış çocukları ![]() Sen ellerinle pamuk bebek yap bana, babam tahta bir beşik alsın ben annecilik oynayayım ![]() Kardeşimle uçurtmayı gökyüzüne salayım ![]() Beni seviyor musun ANNE? Bana sevmeyi, duayı öğret ![]() Beni sevdiğini biliyorum anne, ben de seni seviyorum ![]() Ama bana başkalarını sevmeyi de öğret ![]() Başkaları için de dua edebilmeyi ![]() Beni seviyor musun ANNE? Adımı ''Sevgi'' koyun ![]() Doğacak yeni evlatların adını ''Umut'' koyun ![]() Gittiğimiz her yere sevgi ve barış götürelim ![]() Bastığımız yerleri yeşertelim ![]() Beni seviyor musun ANNE? Biliyorum seviyorsun, beni öyle güzel yetiştir ki, kalmasın yarım bir yanım ![]() Ben de hiçbir yanı yarım bırakmayayım ![]() Beni sevdiğini biliyorum, ben de seni çok seviyorum anne ![]() Sendin ilk gözümü açtığımda gördüğüm, ilk karşılaştığım, ilk karşılayanım ![]() İlk sığındığımdın,ilk besleyenim,ilk döşeğimdin, ilk ağladığım, ilk güldüğüm ![]() İlk saranımdın, ilk tutunduğum, ilk sözcüğümdün, ilk adımım ![]() ![]() Sen toprağım sen suyum ![]() Sen ilkimdin Anne en kıymetlim ![]() Beni seviyor musun ANNE ? Ne olur Anne beni güzel yetiştir ![]() ![]() Beni öyle güzel yetiştir ki Anne ben de öyle güzel evlatlar yetiştireyim ![]() ![]() ![]() HÜLYA DEMİRCİOĞLU (bütün annelere) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|