Yüreğime Sarıldım |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Yüreğime Sarıldım![]() Usanmadım yürek ağrımdan ![]() ![]() ![]() Kimi zaman Kirli nehirlerdi akan kıyılarımdan ![]() Çamurlu sularına boyandığım ![]() Düşler sokağıydı Kimi zaman Ruhumu harcadığım ![]() ![]() ![]() Bazen ![]() Bulut'un en ağır damlası oldu Köprülerimi yıkan Ya da Bir adım gelen gölgenin Parmak uçlarıydı uçuruma yuvarlayan![]() ![]() ![]() Denizin soluğuyla ![]() Meşe yapraklarıydı örttüğüm gözlerime![]() İhanet ti Kimi zaman Deliklerinden teyelleyip yüreğime ![]() Sabahın ilk ışıklarına bıraktığım ![]() ![]() ![]() Hırçın dalgalarla boğuşup ![]() Yorgun bedenimi çimler üzerine bıraktım![]() Dökülen zamanın dallarından ![]() Yaprak gibi düştüğüm yerde Kendi yaralarımı kendim sardım ![]() ![]() ![]() Ve Tekrar Kalktım Çiy yağmurlarıyla ıslanmış ![]() Karanfil kokulu düşlerle Yeniden ses veren ![]() Yüreğime sarıldım ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Yüreğime Sarıldımc0k qüzeLmş eMeqine saqLık (:
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
Cevap : Yüreğime Sarıldım |
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Yüreğime SarıldımDeğerLi vaktinizi ayırıp okuduğunuz için TeşekküR edeRim:) |
|
|
|
#4 |
|
su perisi
|
Cevap : Yüreğime SarıldımElinize sağlık sevgili suskun ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
*Lejyoner*
|
Cevap : Yüreğime SarıldımEllerinize sağlık sevgili yöneticim ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|