KrO_MeLeK_ |
|
|
#1 |
|
KrO_MeLeK
|
KrO_MeLeK_HERKESE SELAM SITEYE YENI UYE OLDUM ESMER_YAR IN SAYESINDE SAGOLSUN COK UGRASTI BENI UYE YAPMAK İÇİN:D uzun ugraslar sonunda buradayım sıte guzel bıyer ama ben ayak uydurabılcemden suphelıyım umarım yardımlarınızla aktıf bır uye olurum sımdıden tesekkurler herkese iyi forumlar
|
|
Cevap : KrO_MeLeK_ |
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : KrO_MeLeK_hq kro_melek ![]() :) öle sıck bi ortama üye oldn ki hiç pişmn olmıcksn hiç şüphen olmasn![]() umarm kalıcı, paylaşmcı ve kurallarımıza uyan üyelerimzden olursn ![]() ii formlar [kanka]
|
|
|
|
#3 |
|
KrO_MeLeK
|
Cevap : KrO_MeLeK_hb kankacım umarım dedıgın gıbı olur ve ben bu sıcak ortamı daha da ısıtmaya yarıdmcı olurum:Dyorumun için tesekkurler |
|
|
|
#4 |
|
b@ron
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoş GELDİNİZ ![]() Merhabalar
|
|
#5 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : KrO_MeLeK_bn tşk ederm beni kırmadığın , üyee olduğn için ![]() :)
|
|
|
|
#7 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoşgeldin sefalar getirdin KrO_MeLeK_ :)Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle Sana burayı tavsiye eden esmer_yar arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim:)
|
|
#8 |
|
KrO_MeLeK
|
Cevap : KrO_MeLeK_hosbulduk gokkusagı tesekkur ederım yorumunuz için |
|
|
|
#11 |
|
bonsoir
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoş geldiniz ailemize ![]() ![]() İnşallah kalıcı üyelerimizden olursunuz:56:58
|
|
|
|
#14 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : KrO_MeLeK_Ailemize hoşgeldiniz inşallah güzel vakit geçirirsiniz ![]() Bu arada esmeryar'a da teşekkürler tavsiyesi için ![]() İyi forumlar diliyorum
|