Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
diyarında, harikalar

Harikalar Diyarında

Eski 12-05-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Harikalar Diyarında



Harikalar diyarında

Minyatür sanatının günümüzdeki önemli temsilcisi Henry Kupjack'ın minik ama her detayı kusursuz "Minyatür Odalar"ında heyecanlı yolcuğa çıkmaya hazır mısınız?


Amerikalı sanatçının, eşine zor rastlanan gerçeklikteki büyüleyici ‘Minyatür Odaları’ İstanbul’a geliyor Aslına uygun bir şekilde ele alınan ‘Minyatür Odalar’, dünya tarihinde iz bırakmış dönemlerin yaşam tarzını, mimari özelliklerini ve daha da önemlisi ruhunu yansıtıyor Kupjack’ın elinden çıkma 20 ‘minyatür oda’ Rahmi M Koç Müzesi’nde sergilenmek üzere 16 Aralık’ta Türkiye’ye geliyor ‘Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar’ sergisinde, bir yüzük büyüklüğünde kahve takımından, bir kolye büyüklüğünde avizeye hatta bir küpe büyüklüğündeki tabureye rastlamak mümkün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.