![]() |
Arkadaşıma Gelsin... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Arkadaşıma Gelsin...![]() Unut diyordun ya unuttum işte ![]() ![]() ![]() Kaç kez elveda dedim sana hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gelememseni sevememsenin olamam diyordunda canımı yakıyordun ya içleniyordumsessizce ağlıyordum ya ![]() ![]() Okadarki hissizim artık sana karşı gün ve gün dindi hasretim özlemim ![]() Ve bu gece işte bu gece bitti herşey unut diyordun ya unuttum işte ![]() ![]() ![]() Bak artık okadar unutmayı başarmışımki; seni unutmayı bile yazamıyorum ![]() Ne desem bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Az çok tanır halini bilirimdilerimki artık gözünden yaş süzülmesin acı kapını çalmasın ve hayat bir an bile beni sana hatırlatıp üzmesin ![]() ![]() ![]() Unut dedin unuttum işte artık gönlün sevinsin ![]() ![]() ![]() Cennet çocukları derki ''uyu acını unutursun''şimdi uyumak istiyorum ![]() ![]() güneşle yeniden doğacağım hayata seni tamamen unutacağım ELVEDA ![]() ![]() ![]() Bir rüyam vardı yarım kalan unuttum ![]() ![]() ![]() Bir sözüm vardı umut kokan unuttum ![]() ![]() ![]() Bir deniz vardı sonu hüsran unuttum ![]() ![]() ![]() Bir şarkı vardı dilime dolanan unuttum ![]() ![]() ![]() Bir yıldız vardı parlayan adını unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gemi vardı sefere çıkacak nereyeydi unuttum ![]() ![]() Bir yabancı vardı nereliydi unuttum ![]() ![]() ![]() Bir yalancı vardı ne demişti unuttum ![]() ![]() ![]() Bir umut vardı adı neydi unuttum ![]() ![]() ![]() Ben bir şeyi değilbir çok şeyi unuttum ![]() ![]() Unutamadığım bir sevdam vardıişte oda bu gece unutulanlar arasına girdi ![]() ![]() ![]() Umut bittirüya gittio bitmez dediğim sevdam en sonunda bitti ![]() ![]() Unut diyordun ya unuttum işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|