Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asitle, edilecek, gözleri, kör

Gözleri Asitle Kör Edilecek

Eski 11-28-2008   #1
Şengül Şirin

Gözleri Asitle Kör Edilecek

• Gözleri asitle kör edilecek
Karısı olmasını istediği kıza yaptıkları insanların kanını dondurdu Şimdi o, korkunç cezayı bekliyor

İran şeriat mahkemesi, evlenme tekliflerini reddeden kadının yüzüne asit atarak gözlerini kör etmek suçundan yargılanan adamın gözlerinin asitle kör edilmesine karar verdi

Şeriat mahkemesi "kısas" hükmünü uyguladı

İtimad-i Milli gazetesinin haberinde, İran mahkemesinin söz konusu kararı, İslam hukukunda, "işlenen suça verilen adil karşılık" anlamına gelen "kısas" hükmü uyarınca aldığını duyurdu

Evlenme teklifi reddedildi, kızın yüzüne asit attı

Gazete, haberde ismi Mecid olarak geçen adamın, pek çok defa evlenme teklif ettiği, ismi Emine olarak açıklanan kadının teklifini her seferinde reddetmesi üzerine, 2004 yılında kadının işinden ayrıldığı sırada yüzüne asit attığını yazdı

Emine yüzünden ameliyat oldu ama gözlerini kurtaramadı

Haberde, Emine'nin asitten dolayı bozulan yüzünü ameliyat ettirmek üzere İspanya'ya gittiği, ancak tüm çabalara karşın gözlerinin kurtarılamadığı belirtildi Kör olan Emine'nin İspanya dönüşünde Mecid hakkında kısas davası açtığını kaydeden gazete, Emine'nin "yüzüme asit atıldığından beri kendimi sürekli tehlikedeymişim gibi hissediyorum" şeklindeki sözlerine yer verdi Emine gazeteye yaptığı açıklamada, Mecid'in daha önce de kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti

Neden asit attığını nasıl açıkladı

Gazete, yaptığından pişman olmadığını söyleyen Mecid'in, "Sonsuza dek benim olması için yüzüne asit attım Asidin yüzünde böyle bir etkisinin olacağını bilmiyordum" dediğini yazdı
İşte Emine bu hale geldi

Haberde, yargıçların kısas hükmü uyarınca Mecid'in gözünün asitle kör edilmesine ve Emine'ye tazminat ödemesine oy birliğiyle karar verdiği belirtildi, ancak cezanın ne zaman uygulanacağı konusuna değinilmedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com