Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, kasım, kutlanıyor, yarın, öğretmenler

24 Kasım Öğretmenler Günü Yarın Kutlanıyor

Eski 11-23-2008   #1
Şengül Şirin

24 Kasım Öğretmenler Günü Yarın Kutlanıyor

24 Kasım Öğretmenler Günü yarın kutlanıyor

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün 80 yılı çeşitli etkinliklerle başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye’de kutlanacak
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Saat 0900’da Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çelenk koyulması ile başlayacak olan kutlama törenleri saat 1000’da TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu’nun Meclis Tören Salonu’nda İl Kutlama Komitesi ve illerden gelen öğretmenleri kabulü ile devam edecek Saat 1100’de Başbakanlık’ta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, saat 1300’de ise Köşk’te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İl Kutlama Komitesi ve illerden gelen öğretmenleri kabul edecek
Saat 1500’de MEB Şura Salonu’nda öğretmenler için kutlama töreni düzenlenecek Törenin ardından saat 1730’da Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, İl Kutlama Komitesi ve illerden gelen öğretmenleri MEB Şura Salonu’nda kabul edecek Milli Eğitim Bakanı Çelik, saat 1900’da Başkent Öğretmenevi’nde yemek verecek Saat 2000’de ise MEB Şura Salonu’nda öğretmenler Günü Özel Konseri düzenlenecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com