Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:D |
|
|
#61 |
|
Kim O
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DSenin gibi biri asla dünyayaya gelmez |
|
|
|
#62 |
|
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:D'' zωє¢к (6) '' kişiseL ileti : Yûréqîmdékî yØL †énhâ ! qô†ûn yérsé qéçérsîn ! Adâm ØLânîdâ qôrdûk âncâ LâfLâ SeVeRs!Nn![]() ![]() xD xD |
|
|
|
#63 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:D●●• ~~ bén kndimi bıraktıqım zaman sén bni bırakma ![]() ![]() ! ~~ ●●• yıLLar s0nRa sewdiqine açıLamamak pişmanLık weRir inSana ![]() ![]() söLeyipTe reDdediLmek deiL![]() ![]() !!
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
|
|
#64 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DAyRıLık DöNüŞü oLMaYaN BiR NeHiR ![]() ![]() YaLNıZLıK YıKıLMIŞ BoMBoŞ BiR ŞeHiR!!lazhaber com![]()
|
|
#65 |
|
gülrüba
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:D
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
#66 |
|
Doctor82
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:Dimzamdaki yazıı
|
|
#67 |
|
1die
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DEn pis kokular,Her zaman en güzel günde kokar yazıyor kendı sozumdür
|
|
#68 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:D'Bilgi kuvvetse;Tanrı benim' güzel bir filimden çok güzel bir tasfir daha çok var kullandığım kullandıkça yazarım
|
|
#69 |
|
1die
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DŞöhret pazara benzer,orada çok kalırsan fiyatlar düşer /BALON bu yazıorr |
|
|
|
#70 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DCennet Ucuz Değil! ![]() ![]() Cehennem ise Lüzumsuz Değil! ![]() ![]() ![]()
|
|
#71 |
|
TiFus
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DNick = Tek Bir İhtimal Var Metafiziksel İhtilal Ölüme Giden Atardamar Linkim = Sokak Sanatı / TiFus
|
|
#72 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:Dİnsanlar Şu Kısa Hayatında Neden Mutlu Olamazlar ![]() !!
|
|
#73 |
|
1die
|
Cevap : Şuan Msn Nickinde Ve İleti Ne Yazıo:DSuçlar insanların yüzünde görünseydi,aynalar satılmazdı /P USTiNOVyazıyor |
|
Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor |
|
|
#74 |
|
alper1482
|
Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor![]() yazıyo :)![]()
|
|
Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor |
|
|
#75 |
|
fatmanur
|
Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorEy gül,Ey gonca-i nur!!!senin zatı abdesin alemlere rahmettir,Cibril vefalı yoldaş,Yüce Allah yar sana ![]() ![]() ![]() |
|
|
|