![]() |
Yıllar Bu Güzelliği Sildi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yıllar Bu Güzelliği Sildi![]() Beyazperdenin efsanevi isimlerinden Brit Ekland'ı Daily Mail gazetesinde yayınlanan son haliyle tanımak neredeyse imkansız ![]() Ekland'ın ilerleyen yaşının görünümünü oldukça değiştirmesi dikkat çekti ![]() botoks yöntemine başvurmasıyla konuşulmuştu ![]() Kolajen enjeksiyonu ile daha genç görünmek isteyen, Ekland’ın yüzünün büyük deformasyona uğradığı gözlendi ![]() kişilerin estetik yaptırmaktan muhakkak kaçınması gerektiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildi |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildizaman herşeyi deiştiriyor sanırım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
signum
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildihic acimiyorum boylelerine rahat batiyo bu sigirlara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildiee ne demişler ne oldum dememeli ne olucam demeli ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
selin789
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildigerçekten ALLAHın verdigi seyi degiştiriyorlar bir anlamda bence hallerine sükretmeleri gerekiyor kendilerinden başkalarını görmüyorlar herhalde nice özürlü insanlarımız var neyse paylaşım için saol
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
feraye
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği SildiVALLA YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ DERLER AMA ONLAR HALA BOTOKS PEŞİNDELER ANLAYAMADIM GİTTİ PARA ÇOK OLUNCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR:)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildiyıldan yıla insanlar ypranıo yha |
![]() |
![]() |
|