![]() |
Avea Müşteri Hizmeti |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Avea Müşteri HizmetiMT: İyi günler ben Alia size nasıl yardımcı olabilirim?
Abone: Şimdi Aria Hanım benim bir Aria hattım vardı ![]() MT: İsminizi öğrenebilir miyim? Abone: Ne yapcaksınız ismimi, ben hat sahibi değilim ![]() MT : Hitab etmek açısından sormuştum ![]() Abone: Siz bana kısaca Rüzgarın Oğlu diyebilirsiniz ![]() Abone: İyi günler , ben Turkcell hat kullanıyorum, Avea'ya geçmeyi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() MT: (Şaşkın bir şekilde) Memnuniyetle sorularınızı yanıtlayabilirim ![]() Abone: Preveze Deniz Savaşı kaç yılında olmuştur? MT: ?!?!?!? Abone: Noldu bilemediniz? MT: Biz burdan sadece iş ile ilgili sorulara cevap verebiliyoruz ![]() Abone: Demek bilmiyorsunuz sorumun cevabını? MT: 1538 Abone: Bilemediniz ![]() MT: (Dayanamaz) Bildim Ahmet Bey bildim ![]() ![]() ![]() Abone: Bravo, ben sizi denemiştim zaten ![]() (Adam nerden bilsin MT' nin Tarih bölümü son sınıf öğrencisi olduğunu) Abone: İyi günler, hattımı açtığımda bana pin sormuyor, başka bir şey soruyor ![]() MT: Memnuniyetle yardımcı olayım, ne soruyor öğrenebilir miyim? Abone: Bugün Allah için ne yaptın? Diye soruyor ![]() MT: Size birkaç kodlama ileticem, not alabilir misiniz? Abone: Tabi ![]() MT: Var da sizin pek işinize yaramaz ![]() Abone: Harbi ya ![]() ![]() MT: Yok, önemli değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Avea Müşteri Hizmeti |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Avea Müşteri Hizmetiçok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|