![]() |
Aşık OLmak Ne DemeK... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Aşık OLmak Ne DemeK...Baba! 'Aşık Olmak Ne Demek? ' Daha yaşım, Onbirmiydi neydi ![]() Deli kızın elleri, Elime değdi ![]() Ardından yüzüme gülümsedi, 'Bana aşık mısın? ' Dedi ![]() Baba! Aşık olmak ne demek? Oğul; İnsanoğlu aşık bir ümmet ![]() Aşık olmak, Abuhayat demek ![]() Bir çiçeğe gülümsemek, Aldığın nefesi paylaşmak demek ![]() Aşk bir dilim ekmek demek ![]() Kuruda olsa yemek demek ![]() Aşk, aşkı bilene Cennet, Bilmeyene Cehennem demek ![]() Aşk göğe ermek, Hayattan, Bir hayat daha dilemek demek ![]() Aşk, Bir günlük ömrünü, Dolu dolu yaşayan, Bir kelebek demek ![]() Aşk ana demek, Aşk baba demek ![]() Aşk hep yazmak, Hiç silmemek demek ![]() Yanlışda olsa, Üzerini karalamamak, Temize geçmek demek ![]() Aşk şimdi sana göre, Bir oyuncak, bir misket demek ![]() Aklının erdiği vakit aşk ![]() işte o zaman aşk demek ![]() Zorluğu aşmak demek, Oğul, Aşk bir deniz demek ![]() Durgunken balık tutmak, Tufanken çırpınmak demek ![]() Ve aşk, Senin yaptığın demek ![]() Aşk, Aşkı öğrenmek demek ![]() Deli kız, Elin elime değdide ![]() 'Bana aşık mısın? ' Dedin de ![]() Sen aşkı biliyor musun? Sor anlatayım, İşte o zaman, Aşık olalım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aşık oldukta neoldu:(:(:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
selin789
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aşık olmak çok güsel bişey ama karşılıklı olunca bide karşılıksız olunca hayat çok dar glir
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aynen canımmm bildinnnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aşk çok güzel bi şey ama ben hiç aşık olmak istemiyorum nedense
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...Deli kız, Elin elime değdide ![]() 'Bana aşık mısın? ' Dedin de ![]() Sen aşkı biliyor musun? Sor anlatayım, İşte o zaman, Aşık olalım burayı bi daha okuyun derim=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kim O
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...Aşk her şeydir çözülmesi imkansız gibi birşey belkide sonsuzluk yaşadığın sürece aşk vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...yorumunuz için tşk ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
merve16
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...ah şu aşk beni de yakıyor sizi de =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aşık olmak eğer karşılıklıysa çok güzel birşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...yorumlarınız için tşk ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...aşk ha aşkk acı yaw |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Aşık OLmak Ne DemeK...iyi yanıda var kötü aynıda var desek daha iyi olur sanırım=) |
![]() |
![]() |
|