Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Ekonomi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşacağız, kadınlarla, krizi

Krizi Kadınlarla Aşacağız '

Eski 11-19-2008   #1
Şengül Şirin

Krizi Kadınlarla Aşacağız '

Krizi kadınlarla aşacağız

Kriz tüm dünyayı etkilerken, patroniçeler sarsıntıyı daha kolay atlatacak Kadın girişimciler, tutumlulukları, sağlamcılıkları ve temkinlilikleri ile bir adım öne çıkıyor

İş hayatında, siyasette, girişimcilikte adını git gide daha sık duymaya başladığımız kadının, topuk sesi de iş dünyasında yankı yapıyor Batman'dan, Iğdır'dan, Samsun'dan Anadolu'nun her köşesinden başarı öyküleriyle, birbirlerine örnek olan kadın girişimciler krize karşı daha sağlam duruyor Kadına pozitif ayrımcılık yapılsın dilekleri, ileri de erkekler için geçerli olacak gibi görünüyor

Kadınlar garantici
Annelerinden gördükleri tutumlu olma felsefesiyle büyüyen dünün genç kızları, bugünün iş kadınları, iş dünyasında tutumlu olmalarının meyvelerini, özellikle kriz ortamında, fazlasıyla alıyorlar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve Hey Tekstil Başkanı Aynur Bektaş, kadın girişimcilerin sağlamcılıkları ve tutumlu olmalarıyla, erkeklere göre krizden çok daha sağlam ve çabuk çıkacağını vurguladı Aynur Bektaş, şunları kaydetti:

'10 adım öndeler'
"Kadınlar, erkeklere göre çok daha sağlamcılar, hiçbir zaman bir kadın sokağa parasını atmaz Çok daha temkinliler, gözü kara değiller Zor sahip oldukları, paralarını doğru yatırımlara transfer etmek için daha titiz davranıyorlar Erkeklere göre 10 adım daha öndeler Kriz ortamında kadının dayanıklılığı, başka kimsede yok"

Hedef siyaset
Kadın girişimci sayısının sürekli artığını ifade eden Aynur Bektaş, "Özellikle yeni nesilden çok umutluyum Girişimci kadın yerinde durmuyor Bir başkasını girişimci yapmak için uğraşıyor Odalar bünyesinde görev almaya çalışıyor Bunun arkasından da siyaset gelir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com