![]() |
Komünizm |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() KomünizmRusyada komunizm sıralarında bi aile varmış ![]() Bir gün akşam yemeğinde şöyle bir konuşma geçiyor: BABA: Eee oğlum bugün ne yaptınız okulda? ÇOCUK:Ha Baba öğretmen siyaset konusuna girdi ![]() ![]() ![]() BABA: Tamam oğlum ama ben sana şimdi bir kaç örnek vereyim sen onlar hakkında düşün, yarın anlatırım ben sana herşeyi tamam mı? ÇOCUK:Tamam Baba ![]() BABA: Bak mesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK:Tamam Baba ![]() Akşam olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dadısının yanına gittiğinde bir de bakar ki Babasıyla dadısı iş üstünde ![]() ![]() ![]() Sabah kalkıyorlar kahvaltıya; Knuşmalar şöyle: BABA: Ha oğlum sana siyaseti anlatacaktım ![]() ![]() ÇOCUK: Evet baba ama anlatmana gerek kalmadı ![]() ![]() BABA:İyi anlat bakalım ![]() ÇOCUK:Bak baba komünizm işçi sınıfını beceriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Komünizm |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Komünizmvalla bütün grup yarım saatdir gülüyoruz ağzımız acıdı=) çok tşkler süperdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
selin789
|
![]() Cevap : Komünizmdiyecek bişey bulamadım teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mavilim
|
![]() Cevap : Komünizmtesekkürler gelecek gercektende öyle olacak (tabi benim görüsüm)
|