Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkası, olan, sağlam

Arkası Sağlam Olan !

Eski 07-27-2008   #1
sudenaz

Arkası Sağlam Olan !

'Denizli'de arastirma yapmak icin kamp kuran bir grup universite ogrencisi, kamp yakinina tuneyen bir Denizli horozunun sabahin erken saatlerinde yuksek sesle otmesinden cok rahatsiz olmuslar
Sabahin korunde ortaya cikan horoz, once dikleniyor, sonra dakikalarca otuyormus

Tabii ekipte ne uyku ne de huzur birakmiyormus
Sonunda sabirlar tukenmis
Susturmak icin baslamislar horozu kovalamaya Horoz onde Gencler pesinde
Mahalle arasina dalmislar Kovalamacayi goren, fakat bir anlam veremeyen yasli dede, seslenmis:

- Hey, evlatlar! Bu zavalli horozu niye urkutuyorsunuz?
- Dede, sabahin korunde otmeye basliyor, kampi ayaga kaldiriyor O yuzden basini kesecegiz!
- Yaziktir evladim yapmayin! demis ihtiyar, birakin, ben onun sesini keserim, bir daha da rahatsiz etmez sizi
Gencler bunun uzerine kovalamayi birakmislar
Ertesi sabah, hafif 'gak - guk' sesleri disinda horozdan kayda deger hicbir ses cikmadigini gorunce de sasirip dedeye kosmuslar:
- Yahu dede, ne yaptin da bu horozun sesini kestin?
Ihtiyar gulmus:

- Kicina zeytinyagi surdum Horoz kabararak otmeye yeltendiginde, gerisi tutmuyor ki kuvvet alsin Ancak 'gak - guk' edebiliyor

Kissadan hisse:

Arkan saglamsa, istedigin kadar kabarir, diklenir, sozunu dinletirsin
Arkan bir gevsemeye gorsun, ancak 'gak-guk' edersin

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Arkası Sağlam Olan !

Eski 11-16-2008   #2
signum

bzu hikaye ye protesto ediyorum bir denizli li olarak bizim horozun arkasida onude evelallah saglamdir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2008   #3
sudenaz

eminim bu espri olarak söylediniz=)
burdan çıkarmamız gereken sonuç önemli ve bence gayetde mantıklı=)
ancak kurban olarak denizli seçilmiş olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com