|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayanlar, kadınların, okumasanız, olur, seçimi |
![]() |
Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur)Bana mail olarak geldi sizinle paylaşmak istedim ![]() Bayanlar son sözü dikkate almayın ![]() ![]() ![]() Bu yazıyı okuyan bayanlar size jest olarak bu :53: veriyorum ![]() ![]() ![]() Bir de mendil :img-cray: Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dukkanı (magazası) acılmıstır ![]() Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca ![]() ![]() Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın ![]() eger bir ust kata cıkmak isterse ![]() ![]() Bir gun bir grup kız arkadas ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() bir isleri var ve cocukları da severler ![]() soyle derler: Eh ![]() ![]() 2 ![]() var ![]() ![]() Hmmm ![]() 3 ![]() ![]() severler ![]() ederler ![]() Aman Tanrım ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() gayet yakısıklı olup ![]() romantiktirler ![]() ![]() katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!; Ve bir kat daha cıkarlar ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur ![]() Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız
![]() |
Cevap : Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur)bu mailleri size gönderen arkadaşınızı acayip merak etmeye başladım doğrusu=) sırf konu başlığı yüzünden okudum konuyu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur)Alıntı:
![]() ![]() ![]() Aslında çok acımasız bir yazı değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oo bu kötü oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Kadınların seçimi (bayanlar bunu okumasanız da olur)paylasım içn tskLer bende konu baslıqıı ilqmi cekti girdm ve aslnda doğru bi konu ama böle olmasının sebebi sonucta evlnck ksi kadern yani onunla sürceksn yasamını en iyi seklde olmasını isters empati kurarsnz siz erkekler sewnrm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|