![]() |
Dolmuş!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Dolmuş!!!Bir acelesi olduğunu, onu görür görmez anlamıştım
![]() ![]() Yanına sokularak: — Hayrola teyzeciğim, dedim ![]() — Buraların yabancısıyım evlâdım, dedi ![]() ![]() — Biraz beklerseniz aynı dolmuşa binebiliriz, dedim ![]() ![]() Teşekkür ederek yanıma yaklaştı ve küçük bir çocuk gibi şemsiyemin altına girdi ![]() ![]() — Torunlarımdan biri menenjit geçirdi, diye devam etti ![]() ![]() Saatime baktıktan sonra: — 20 dakikanız var, dedim ![]() ![]() Durağa herkesten önce geldiğimiz için dolmuşa da rahatça bineceğimizi zannediyordum ![]() ![]() içeriye doluşan ve arkadaş oldukları anlaşılan adamlara: — İlk önce biz gelmiştik, dedim ![]() Ön koltukta oturanı: — Hak istiyorsan Hakkâri'ye gideceksin arkadaşım, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu lâf üzerine attıkları kahkahalarla bindikleri araba sarsılmış ve sinirlerim allak bullak olmuştu ![]() Sakinleşmeye çalışarak: — Ben biraz daha bekleyebilirim, dedim ![]() ![]() — Teyzenin arabaya falan ihtiyacı yok be kardeşim, dedi ![]() ![]() Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklaşıp gitti ![]() ![]() 5-10 dakika sonra gelen bir başka dolmuşa onunla beraber bindim ve şoföre, teyzeyi hastahanede indirmesini söyledim ![]() ![]() Şoför: — Yolun bu durumu hayra alâmet değil, dedi ![]() ![]() Arabayı çalışır vaziyette bırakıp ileriye doğru yürüdü ve biraz sonra döndüğünde: — Kısmete bak yahu, dedi ![]() ![]() Heyecanla: — Bir şey olmuş mu, diye atıldım ![]() — Herhalde, diye cevap verdi ![]() ![]() Göz ucuyla yaşlı kadına baktım ![]() ![]() Şoför, koltuğuna yavaşça otururken: — Kısmet işte, diye tekrarlayıp duruyordu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() çok hoş bi yazı olmuş ya kimsenin ahı kimsede kalmaz çok saol bunu bizimle paylaştıgın için
|