Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dirilen, ölü

Dirilen Ölü

Eski 07-03-2008   #1
Equinox
Icon47

Dirilen Ölü

Enes bin Mâlik (RA) anlatıyor: ‘Gözleri görmeyen yaşlı bir hanımın Saib adında bir genç oğlu vardı Daha hayatının baharında olan bu delikanlı Medine vebasına yakalanmıştı Uzun zaman hasta yattı Bir gün delikanlının ziyaretine gittik Fakat maalesef biz orada iken delikanlı ruhunu teslim etti Bizde gözlerini kapadık ve üzerine elbisesini örttük İçimizden biri annesine: - Onun için Allah’a dua et dedi Annesi:
- Ama o öldü dedi Biz:
- Olsun sen yine de dua et dedik Bunun üzerine kadın çocuğun ayak ucuna oturdu, ayaklarını tuttu ve:
- Allahım, ben isteyerek sana iman ettim Senden korktuğum için, putları bıraktım Arzumla sırf senin için hicret ettim Allahım, puta tapanları bana güldürme, gücümün yetmeyeceği bu yükü bana yükleme’ diye dua etti
Alah’a yemin ederim ki, kadın sözünü bitirir bitirmez, çocuk ayaklarını kımıldatmaya başladı Sonra da yüzünden örtüyü attı Rasulullah (AS) ve annesi vefat edinceye kadar da yaşadı

Mustafa Bahadıroğlu Semerkand Dergisi

Cevap : Dirilen Ölü

Eski 11-16-2008   #2
signum

Cevap : Dirilen Ölü

yaratan o olduren o baska kimin gucu yeterki birini diriltmeyi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com