![]() |
Mezardan Gelen Sesler |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Mezardan Gelen SeslerYAŞLI ADAM, eşinin kabrini ziyaret etmek için gittiği kabristanda, bir inilti duyarak yavaşladı ![]() ![]() Ortalıkta kimseler yoktu ama, o sesi işittiğinden emindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, bazı velî zatların, kabirdeki insanlarla konuştuğunu duymuş, bunları da herkese anlatmıştı ![]() — Neden böyle inleyip duruyorsun? dedi ![]() Derinlerden gelen bir erkek sesi: — Büyük bir azap çekiyorum! ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, tâ iliklerine kadar ürperdi ![]() ![]() — Ne zamandır bu haldesiniz? diye sordu ![]() — Vallahi bilmiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — İçkinin haram olduğunu ve kabir azabına yol açtığını bilmiyor muydun? diye sordu dışardaki ![]() ![]() — Keşke ellerim kırılsaydı! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Demek baban dindar biriydi, dedi dışardaki ![]() — Namaz kılmak biraz güç geldi, dedi adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, biraz düşünceliydi ![]() ![]() Sessizce yerinden kalkıp ilerleyince, henüz yeni açılmış bir mezar gördü ![]() ![]() ![]() Hemen o yana koştu ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, önce mezara inmeyi düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı olan, bir anda rahatlayıp: — Demek konuşan sendin? diye tebessüm etti ![]() ![]() Mezardaki, derin derin nefes aldıktan sonra: — Ben de öyle zannetmiştim! ![]() ![]() ![]() ![]() Sarhoşun vücudu perişan bir haldeydi ![]() ![]() Yaşlı adam, hemen bir ambulans çağırdı ![]() — Sağ olasın amca! ![]() ![]() ![]() ![]() cüneyt Suavi
![]() |
Cevap : Mezardan Gelen Sesler |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Mezardan Gelen SeslerBu hikaye güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama sonu farklı bitiyor ![]() özellikle son kısmı :)
![]() |
Cevap : Mezardan Gelen Sesler |
![]() |
![]() |
#3 |
signum
|
![]() Cevap : Mezardan Gelen Seslerdemek insan ogluna hic bir sey ibret vermiyor 1 yada 2 belki 5 sene sonra gercekten o mezara girin ce ne diyecek bir ihtiyar dahami bekleyecek cokbekler ![]() |
![]() |
![]() |
|