![]() |
Yaşandı Bitti !.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yaşandı Bitti !..![]() küçüktüm ![]() ![]() ![]() yaşanır biter diyorlardı aşk için ![]() büyüdüğümü sandığımda benden büyük bi aşkın tam ortasında buldum kendimi ![]() ![]() ![]() yaşanıp biteceğini bilemeden , inanmadan , inanmak istemeden çok mutlyudum yanında ve ondan başkası yoktu hayatımda ![]() birbirimize sarıldığımızda bende yoktum aslında , tek bir beden , tek bir yürek gibi oluyorduk ![]() ![]() ![]() biteceğini bilemeden , inanmadan , inanmak istemeden ![]() bütün kalablıklarda bile dünyayı ikimiz için sanabilecek kadar aşıktım ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızlığı seçtiğini söyledi birgün ! beni artık sevmediğinin kibarcasıydı ![]() inanmak istemeden yaşadığım aşk bitmişti onun gözünde ve artık ikimize ait değildi evren ! ![]() ne yapacağımı bilemedim sığdıramadım hiç bir kılıfa acımı ![]() ![]() ![]() artık ikimize ait olmayan yalnızca evren değildi , bu acıda yalnızca bana aitti ! ![]() aynalara bakamaz , kendimi tanıyamaz oldum ![]() yaşandı , bitti , büyüdüm ! şimdi bana düşen devam etmek bana kalan ne varsa hayatta ![]() ![]() ![]() Her Acı Atlatılır YeteR Ki Yaşansın
![]()
![]() |
|