![]() |
Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Sen Bu Sevgiyi KaldırabilirmisinSEN BU SEVGİYİ KALDIRABİLİR MİSİN ? ![]() ![]() ![]() ![]() Gel desem sana ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey sorma,hiçbir şey konuşma,sadece gel ![]() ![]() ![]() Gelir misin?? Hadi desem yada ![]() ![]() Hiçbir şey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz ![]() ![]() ![]() Bakmasan,görmesen,duymasan beni günlerce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine beni sever misin? Gözden ırak olan gönülden uzak olurmuş derler ya ![]() ![]() Yanımda olup uzak olanlardansa,uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin?? ![]() Aylar sonra,yıllar belki ![]() ![]() ''Seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyebilir misin ![]() ![]() ![]() Yanında otururken bile zaman zaman beni deli gibi özleyebilir misin?? Her ayrılışımızda sabaha,bir daha görememek korkusuyla delirir misin? Her gelen telefonda 'ben' diye irkilir misin sebepsiz ![]() ![]() Beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin??
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisinben onun yerine cevap veriim hayır hayır hayırrr!!! teşekkürler bi kez daha farketmemi sağladı bu yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisindeğerli yorumunuz iiçin bn teşekkür ederim arkadaşım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi KaldırabilirmisinHakancım ellerine sağlık, harika bir paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisintşkler superisi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisinonu benim kadar hiç kmse sevmzdi:(:(:( |
![]() |
![]() |
|