![]() |
Türkler Uzaya Çıkarsa |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Türkler Uzaya Çıkarsaİlk Türk uzay adamı (artık astronot mu denir kozmonot mu denir uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya çıktığında atılacak olası gazete manşetleri - Kendimizi aştık ![]() ![]() ![]() - Bekle ay geliyoruz ![]() ![]() ![]() - Galaksi galaksi duy sesimizi işte bu Türklerin ayak sesleri! ![]() ![]() - Uzaya kapak attık ![]() ![]() ![]() - Artık biz de uzaylıyız - Türkler uzayda - Türk'üz doğruyuz uzaylıyız ![]() ![]() ![]() - Bu bizim için büyük insanlık için küçük bir adım! Gaza gelmiş bazı gazete başlıkları - Alemin kralı geliyor ![]() ![]() - Bekle bizi İngiltere ![]() ![]() - Uzay tamam sıra güneş'te! - Bekle bizi Samanyolu - Marslılarla Türkler arasında genetik bağ bulundu! Star - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız ![]() ![]() ![]() Hürriyet - Uzanlara rağmen ![]() ![]() ![]() Milliyet - İstikbale eriştik (yanda üzerinde oynanmış bir Atatürk resmi yanında mekik) Sabah - İlk biz duyurmuştuk ![]() ![]() Zaman - Ve mümin uzayda Türkiye - Allah'a şükür ![]() ![]() Vatan - İşte Hezarfenin torunları ![]() Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk Star - Uzayın ulen Hürriyet - Aydın doğandan Türk astronotlara jest Akit - Uzayda duyulan ezan sesi Sabah - Aydın doğandan büyük şantaj Şamdan - Marslı erkeğimin geyşası olurum Bulvar - Ay fena oluyorum Star - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa Star - Welcome to space Spor sayfasının manşeti ![]() ![]() Hürriyet - Fenerbahçe rüya takımı kurdu ![]() ![]() Fanatik - Uzaylılar da Fenerbahçeli mi? Fotomaç - Bir gün her uzaylı fenerli olacak Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek ![]() ![]() Köşe yazarı başlıkları ![]() ![]() Oktay Ekşi - Marslılara savaş açalım ![]() ![]() Ertuğrul Özkök - En pahalı mars şarabını içtim ![]() ![]() Erman Toroğlu - N'aber hıncal bak gönderdik çocuğu uzaya ![]() ![]() Nihat Genç - Uzaylı olmanın topluma negatif etkisi ![]() ![]() Hıncal Uluç - TK00XV2 plakalı uzay aracı'nın sorumsuz astronotu ![]() ![]() ne dönüş öyle kardeşim ? Emin Çölaşan - Uzay mekiğinin yapımı için neden iki firmadan teklif alınmadı ? Bekir Coşkun - Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete ![]() ![]() Ahmet Altan - Astronotları çıldırtan kadınların öğleden sonraları ten kokusu ne ola ki ? Ayşe Arman - Yine evleniyorum ![]() ![]() Turgay Şeren - Ben geçen haftaki yazımda belirtmiştim ![]() ![]() Haydar Dümen - Aktif aaaa uzayda olmaz ![]() Haşmet Baboğlu - Uzayda mı olmak dünyada mı olmamak konusuna dikkat etmek lazım ![]() ![]() Yabancı basından başlıklar ![]() ![]() Washington Post : İnsanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı ![]() ![]() Le Figaro : Astronotlar arasında hiç Kürt yok ![]() ![]() ![]() ![]() Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük başarı eğer mekiği sağ salim indirirlerse 2034'de müzakerelere başlarız' dedi ![]() ![]() Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi ![]() ![]() Corierra Della Serra : Incedibile ![]() ![]() çocuğunun sünnetinde kirve olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti ![]() ![]() ![]() Time : Türk astronot uzayda yaptığı mangal aaafi sonrası söndürmeyi unuttuğu kömürler yüzünden uzay mekiğini yaktı ![]() Çalıntıdır ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Türkler Uzaya Çıkarsa |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Türkler Uzaya Çıkarsa- Türk'üz doğruyuz uzaylıyız ![]() ![]() ![]() - Bu bizim için büyük insanlık için küçük bir adım! Washington Post : İnsanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı ![]() ![]() Le Figaro : Astronotlar arasında hiç Kürt yok ![]() ![]() ![]() ![]() güzeldi ![]() ![]() ![]() bende bir kaç şey ekleyeyim ![]() ![]() ![]() - Ahmet abiiii! - ne var len - sen şimdi uzaya mı gidicen? - Heee ne olmuş - Bana oradan oyuncak getirsene! - hınk!!! - Ya mahmut bak ne diyorum - Ne var gene - Şöyle uzaya çıksak ![]() ![]() - tabi canım o et pişmeden biz pişeriz ![]() ![]() ![]()
|