![]() |
Birkaç Alkışşş... |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Birkaç Alkışşş...Türk Polisi ve Ufo Eveeettt ,şimdi de o kocaman alkışları Antal ya da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa"Havadayken yapabileceğiemiz bişiy yok,yere inerse tutuklarız"diyen yurdum polis i için alabilirmiyizzzz:67:61 Dürüst Polis Trafik polisi tarafından çevrilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırlı cezalar Yer ist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendin Dinle Kocamın arabasını aldığım ve içine sıgara kokusu sinmesin diye bütün camları açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini son ayara açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:34 xx ,müziği kendin dinle ya da parçayı değiştir!!!!:38:38 Polis megafonu Bir teyzem yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken,10 metre öteden megafon sesi gelir;"Abla zaten şişmansın,birde pişman olma!!!":38:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir kaç alkışşş... |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bir kaç alkışşş...:) Gerçekten oldukça güzeldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Birkaç Alkışşş... |
![]() |
![]() |
#3 |
signum
|
![]() Cevap : Birkaç Alkışşş...abi bu muhabbetlere hayranim avrupa da bu yok iste |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Birkaç Alkışşş... |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Birkaç Alkışşş...akşam akşam iyi güldüm :) teşekürler bonsoir
![]() |
|