Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alkışşş

Birkaç Alkışşş...

Eski 11-11-2008   #1
bonsoir
Iconsiritik

Birkaç Alkışşş...

Türk Polisi ve Ufo

Eveeettt ,şimdi de o kocaman alkışları Antal ya da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa"Havadayken yapabileceğiemiz bişiy yok,yere inerse tutuklarız"diyen yurdum polis i için alabilirmiyizzzz:67:61

Dürüst Polis

Trafik polisi tarafından çevrilirEhliyet evde unutulmuşturİki tarafta"Çorba parası"konusunda hemfikirdir,ama ben miktarı konusunda karar verememekteyimCepten 2 adet 20 lik çıkarılıp ruhsatın içine konulurPolis ruhsatı açar ve "Bu fazla "diyerek 20'liklerden birini geri verirBenim de bu yurdum polisinin alnından öpesim gelirDürüst adammışşş:38:38

Hayırlı cezalar

Yer istYenibosna Yenibosnadan çıktık Avcılar istikametine doğru gideceğizOtobüs kısa yoldan gitmek için yasaklı yerden U dönüşü yapıyorYurdum polisi görev başında megafon açık ve o anlamlı anonsu geçiyor:"Otobüsçü !!! cazan hayırlara vesile olsun,devam et sen,ben plakana gönderirim nasıl olsa:65:56

Kendin Dinle

Kocamın arabasını aldığım ve içine sıgara kokusu sinmesin diye bütün camları açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini son ayara açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:34 xx ,müziği kendin dinle ya da parçayı değiştir!!!!:38:38

Polis megafonu

Bir teyzem yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken,10 metre öteden megafon sesi gelir;"Abla zaten şişmansın,birde pişman olma!!!":38:38

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir kaç alkışşş...

Eski 11-12-2008   #2
[KAPLAN]

Cevap : Bir kaç alkışşş...

:) Gerçekten oldukça güzeldi Teşekkürler Sevgili Bonsoir
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Birkaç Alkışşş...

Eski 11-12-2008   #3
signum

abi bu muhabbetlere hayranim avrupa da bu yok iste
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2008   #4
bbk

akşam akşam iyi güldüm :) teşekürler bonsoir

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com