![]() |
Bir Tek "SeN"i Unutamam... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Tek "SeN"i Unutamam...Bir Tek "SeN"i Unutamam ![]() ![]() ![]() Bir Tek "SeN"i Unutamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada mısın değil misin belli değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() susuyorsun?? ![]() ![]() ![]() Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur bilir misin??Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimsede yoktur üstelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğuna alışmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelebilme ihtimalinse yüreğimdeki kuşları havalandırıyor, kanat seslerini duy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yalnız geceleri seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman geçer; herşey unutulur, Bir örtüyle kaplanır acılar ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir Tek "SeN"i Unutamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Bir Tek "SeN"i Unutamam... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bir Tek "SeN"i Unutamam...çok süper yaha çokta allah herkese untmk istedklrni unuttrsun inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Tek "SeN"i Unutamam... |
![]() |
![]() |
#3 |
ReBeL
|
![]() Cevap : Bir Tek "SeN"i Unutamam...çok sagol ya :S
|