![]() |
'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi' |
![]() |
![]() |
#1 |
|
'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'![]() 12 Kasım 2008 04:58 Skibbe verilen her şansı geri tepti ![]() ![]() ![]() F ![]() ![]() ![]() Luce tamam Başarısız sonuçların ardından Skibbe'yi gözden çıkaran yönetimin, Lucescu'dan "gelirim" yanıtı aldığı öğrenildi ![]() İstikrarsız sonuçlara imza atan Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Michael Skibbe ile yolları ayırmaya hazırlanıyor ![]() ![]() karşılayan Rumen teknik adamın, yöneticilere "Gelirim" yanıtı aldığı belirtildi ![]() F ![]() Gizlice yapılan telefon konuşmasında tecrübeli hoca Lucescu'nun, yöneticilere "Benim Türkiye'de ilk çalıştırmak istediğim takım her zaman Galatasaray olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi' |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'kabul etmezse etmesin çok da lazımdı sanki
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'oda etmiyor zaten cnm siz istesenizde=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'bizi istemeyeni biz HİÇ İSTEMEYİZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'ben bu lafa ancak gülerim=)=) |
![]() |
![]() |
|