Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası SüperBir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar ![]() ![]() ![]() Mahkemeye çıkarılırlar ![]() ![]() karar İDAM ![]() ![]() itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır ![]() ![]() BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" Herkes şaşkına döner Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar ![]() ![]() GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper=) komikmiş ama fblilere bişey olmaz ![]() ![]()
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süperevet fblilere bişiy olmaz::):):) |
|
|
|
#4 |
|
haticee
|
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süpergalatasaraylı işte ama fenerliye bişy olmaz ölmeyi tercih eder:showoff:
|
|
#5 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süpergüzeldi ![]() ![]() göz oyduran komşuya benzemiş ![]() ![]()
|