![]() |
Neden Seni Sevdiğimi Söyleyemiyorum?... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Neden Seni Sevdiğimi Söyleyemiyorum?...Neden seni sevdiğimi söyleyemiyorum? ![]() ![]() ![]() Yoksa seni gerçekte sevmiyormuyum ya da senin beni sevmeyeceğinden midir benim çekincem? ![]() ![]() ![]() Acaba sevgimi neden gösteremiyorum sana ![]() ![]() ![]() Sorun ne acaba sen misin ben mi? ![]() ![]() ![]() Ya da sorun ikimiz miyiz veya sorun sevgide mi? ![]() ![]() ![]() Sorun sen olsaydın belki de seni sevmezdim ![]() ![]() ![]() Yoksa sever miydim?Ama seni sorun olduğun için değil sen olduğun için seviyorum öyle değil mi yoksa? ![]() ![]() ![]() Gerçekte bende sevgi varmı acaba?Yoksa benim sevgim sadece senin için mi? ![]() ![]() ![]() Yani sen olmasaydın benim sevgim olmayacak mıydı,ben sevmeyecek miydim? ![]() ![]() ![]() Benim sevgim senin için mi yoksa benim için mi?Ben neden seviyorum? Sevmek zorunda olduğum için mi,yoksa sevmek istediğim için mi? ![]() ![]() ![]() Hikayemiz çok küçük yaşlarda başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() severiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki gerçek sevgi nedir?sevginin gerçek olduğunu nerden anlıyoruz ![]() ![]() ![]() Yalancı sevgiler de var mıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek sevgiyi bulana dek sevdiklerimiz acaba nefretin içine girer mi?Girebilir de girmeyebilir de ![]() ![]() ![]() Ancak şunu kabul etmek lazım;gerçek sevgiyi bulana dek yaşadıklarımız,sevgilerimiz,nefretlerimiz hep gerçek sevginin yani aşkın anlamına uygun bir sevgiyi yakalamamıza yardımcı sevgilerdir ![]() ![]() ![]() anlamamız için yaşamamız gereken ön aşklar diyebiliriz ![]() ![]() ![]() Gerçekten seviyorsak yani aşıksak bunu söylemek daha kolay değil midir? ![]() ![]() ![]() Yani sevmek kötü bir şey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halbuki en yakışıklı olanı aşık olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer seveceksek aşık olmalıyız ![]() ![]() ![]() çoğunlukla faydacı sevgisi) değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|