Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdiğimi, söyleyemiyorum

Neden Seni Sevdiğimi Söyleyemiyorum?...

Eski 11-11-2008   #1
sudenaz

Neden Seni Sevdiğimi Söyleyemiyorum?...

Neden seni sevdiğimi söyleyemiyorum?

Yoksa seni gerçekte sevmiyormuyum ya da senin beni sevmeyeceğinden midir benim çekincem?

Acaba sevgimi neden gösteremiyorum sana

Sorun ne acaba sen misin ben mi?

Ya da sorun ikimiz miyiz veya sorun sevgide mi?

Sorun sen olsaydın belki de seni sevmezdim

Yoksa sever miydim?Ama seni sorun olduğun için değil sen olduğun için seviyorum öyle değil mi yoksa?

Gerçekte bende sevgi varmı acaba?Yoksa benim sevgim sadece senin için mi?

Yani sen olmasaydın benim sevgim olmayacak mıydı,ben sevmeyecek miydim?

Benim sevgim senin için mi yoksa benim için mi?Ben neden seviyorum?

Sevmek zorunda olduğum için mi,yoksa sevmek istediğim için mi?

Hikayemiz çok küçük yaşlarda başlarseverizdaha sonra sadece sevdiğimizi anlarızgerçekten sevene kadar

severiztaa ki gerçek sevgiyi bulana dek severiz

Peki gerçek sevgi nedir?sevginin gerçek olduğunu nerden anlıyoruz

Yalancı sevgiler de var mıdırHani sevmek zorunda olduklarımız;ama aslında nefret ettiklerimiz

Gerçek sevgiyi bulana dek sevdiklerimiz acaba nefretin içine girer mi?Girebilir de girmeyebilir de

Ancak şunu kabul etmek lazım;gerçek sevgiyi bulana dek yaşadıklarımız,sevgilerimiz,nefretlerimiz

hep gerçek sevginin yani aşkın anlamına uygun bir sevgiyi yakalamamıza yardımcı sevgilerdirAşkın değerini

anlamamız için yaşamamız gereken ön aşklar diyebiliriz

Gerçekten seviyorsak yani aşıksak bunu söylemek daha kolay değil midir?

Yani sevmek kötü bir şey değilHerkesçe normal karşılanabilirAma aşk normal karşılanmayabilir

Halbuki en yakışıklı olanı aşık olmaktırsevginin zirvesi aşık olmak

Eğer seveceksek aşık olmalıyızburada bahsettiğimiz halk arasındaki bilinen o aşk(iki gencin birbirine olan

çoğunlukla faydacı sevgisi) değildirVarlıkları onlar var olduğu için sevmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com