![]() |
Bir Bebek Diyor Ki.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Bir Bebek Diyor Ki..Bir Bebek Diyor ki: Bana sorulmadı “Doğmak istiyor musun? ” diye Şöyle bir ortamda yaşayacaksın denmedi… Sadece bir tesadüftü cinsiyetim Belki güzellikti nasibim; Belki de çirkindim ![]() Belki istendim, Belki de istenmeden hayata sürüklendim ![]() Şans belki bana etiketlenmiş olacaktı doğduğumda Belki de şansı arayıp duracaktım hayat boyunca ![]() Kah yoksul,verimsiz, kupkuru bir yerde açtım gözlerimi Kah oyuncaklara boğulmuş, sevgisiz bir odada Bazen soluduğum alkol ve tütün kokusuydu yuvamda Bazen kavga kıyamet rüyalar, uykumda ![]() ![]() ![]() Aç kalmadım; doydum gittim bir şekilde… Çalışan annemim memesini beklerken Kaç yabancı elde pışpışlandım Şefkatsiz bir anne ile yaşamda nerelere yuvarlandım Minicik çaresiz bedenim, kah işkenceye maruz kaldı; Kah buz gibi bir havada otoyolda mendil sattı ![]() Bebeğim ben, ağlarım öbür bebekler gibi, siz aldırmayın Huzur isterim, şefkat isterim, sıcaklık isterim ![]() ![]() ![]() Annemin tenini, beni yaşama çağıran kaderi isterim Beni dünyaya getirdiniz Anne babalığı benimle öğrendiniz Beni de, öbür bebekleri de sevin… Sevmeyi unutmadan sevin ![]() ![]() ![]() Yaşam için bozdurup bozdurup harcamadan sevin ![]() ![]() ![]() Yalnız sevin ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Bebek Diyor Ki.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bir Bebek Diyor Ki..tşkelr çok güzel bir konu olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bir Bebek Diyor Ki..Verilmek istenen mesaja katılmakla birlikte'bana sorulmadı'sözüne katılmıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Bir Bebek Diyor Ki..paylaşım için tşkler |
![]() |
![]() |
|