![]() |
Gül'e Anlattım Seni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gül'e Anlattım Seni..Onun adi duyulunca akla gelir kanayan kirmizi güller ![]() ![]() ![]() Onsuzlugu sitem eder eller, durmaz aglar gözler ![]() ![]() ![]() O yurekte yer alınca durur zaman, gecmez günler ![]() ![]() ![]() Onun adıdır kirmizi gül ![]() ![]() ![]() Ve bir kirmizi gül ki durmaz onu anlatir ![]() ![]() ![]() Muhammed (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir zaman ve bu zaman ve ahir zaman ![]() ![]() ![]() Asude dillerden dökülen sadece off aman ![]() ![]() ![]() Sensizlik ne zor, ne harap, ne yaman ![]() ![]() ![]() Görme vakti gelmez mi ey yuzu nurzade ![]() ![]() ![]() Hasretler ummanında ordan oraya savrulan bir beden ![]() ![]() ![]() Gözleri kan canagini anlatan var bir figan eden ![]() ![]() ![]() Bugunlerin sarhoslugu cöker oldu artik toz duman üstüm ![]() ![]() ![]() Ben kimseye degil sitem edercesine kendime küstüm ![]() ![]() ![]() Görme vakti gelmez mi ey simasi beyzade ![]() ![]() ![]() Aşklarin yangini gonullerin yorgunu dillerin hecesi ![]() ![]() ![]() Seni görmeyenin olmaz mi gunduzleri gecesi ![]() ![]() ![]() Gül'e anlattım seni agladim yalniz kaldim odamda ![]() ![]() ![]() Gözumden yas geldi tuttum kendimi düştü bir damla ![]() ![]() ![]() Dönmeyenler kervani bekler beni ve ben giderim ![]() ![]() ![]() Seni sensiz andim ama ben sensiz neylerim ![]() ![]() ![]() Giderken elimde bir hazirandan kalma kirmizi gül ![]() ![]() ![]() Ne kadar feryat ettimsede oldum bir dertli bülbül ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|