![]() |
Gülün Kalbidir Senin Yüreğin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gülün Kalbidir Senin Yüreğin..Gülün kalbidir Senin yüreğin
![]() ![]() Gül kokar Senin nefesin ![]() ![]() Gül yağıdır Senin terin ![]() ![]() ![]() İçimde tarifi imkansız duygular var Gönlümün Sultanı, Gül Yüzlü Sevgilinin hatırına dökmek istiyorum içimi ![]() Alem uykudayken, uyanıkken yıldızlar, daha bir başka işliyor hayallerim ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerim, Sevgilinin hayaline değiyor Kâinatın Efendisinin asırlara meydan okuyan görüntüsünde en tatlı tesellilerimi arıyorum ![]() ![]() Geceye yakışan sessiz direnişlerim var ![]() ![]() Dışarıdan, akşamdan beri hiç dinmeyen yağmurun sesi geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur toprağa vuslat için inerken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar var ki, rüyalarım bir yalancı şafak edasıyla beni teselli etti ![]() ![]() Demek ki, bir şeyler eksik kalmış benliğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Resulullah (S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yalvarışları, kalbimin sesi say ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi-Çaredir ümmetlerin isyanına bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En tatlı dualarla süslenmiş şiirler, yüreğime serinlikler bahşediyor ![]() Keşke ben de Peygamberimin sevgisiyle yanan bir gönle sahip olsaydım da, onu yollasaydım bir zarf içinde, gecenin en mahrem saatlerinde ![]() Keşke Bari gönlümün yanıklığı yoksa da, yollayabileceğim bir mektubum olsa Hıçkırıklarımla beslediğim şiirler gibi olsa mektuplarım& Her okunan gönülde yeniden yazılsa ![]() ![]() ![]() ![]() Gül kokulu sayfalara, kızıllığına bürünmüş bir şafak vaktinde, güle adanmış yüreğimi kanatırcasına döksem içimi Umuda sarınsam sonra ![]() ![]() Sermayem umudum olsa!! |
![]() |
![]() |
|