![]() |
Gel Ya RasulAllah.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gel Ya RasulAllah..Selam ey güllerin gülü, Canıma yar bildiğim selam sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben nasıl anlatayım şimdi seni?Uçsuz bucaksız gökyüzü,gözümü alıp bakamadığım güneş,karanlığı delen şu koskoca ay ve güller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yokken güneş tutulmasından sonra hiç aydınlanmamış gibi sanki dünya!Güneş kaybolmuş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yine de gel ey yar!Bir tek bakışın yeter bana!Yüreğimdeki pası silmeye bir tek tebessümün yeter ![]() ![]() ![]() Neresindesin şimdi gök yüzünün?Hangi yıldıza daha yakınsın?Duydun mu kağıtlara sığdıramadığım özlemimi?Sana nasıl ihtiyacım olduğunu gördün mü? Gel artık Muhammed'im!Gözüme son gerçek pırıltıyı takmak için gel!Yüreğimdeki son mumu yakmak için gel,göz yaşlarımı yıkamak için gel! ![]() ![]() Gel Ya Resulallah!Beni utandırmak için gel! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|