Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gel, rasulallah

Gel Ya RasulAllah..

Eski 11-08-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Gel Ya RasulAllah..

Selam ey güllerin gülü,
Canıma yar bildiğim selam sanaSenin için mi ey canan şu koskoca gökyüzü?Senin sonsuzluğunu anlatsın diye mi bu kadar derin?Güneş senin sıcaklığını anlatsın diye mi bu kadar kavurucu?Yoksa 'yar'diye yanıp tutuşanlara yetişebilmek için mi bu sıcaklık?Ya şu karanlığın içindeki nur yumağıNe kadarını gösterir senin aydınlığının?Hangi göz bebeğinin ta içini parlatabilir?bilemedim Muhammed'im güller senin kokuna ulaşabilmek için mi böyle güzel kokuyor?
Ya ben nasıl anlatayım şimdi seni?Uçsuz bucaksız gökyüzü,gözümü alıp bakamadığım güneş,karanlığı delen şu koskoca ay ve güllerGüller anlatamadıktan sonra güzelliğini;ben nasıl dökeyim seni boş kağıtlara?Kaç kelimeye sığdırayım hasreti ey yar?Canımı acıtan sensizliği kaç heceye böleyim?Hani bir taş vardıya senin ayrılığına ağlayan;bir doknuşunla avunan o büyük taş vardıyaO artık yüreklerimize yerleşmiş yokluğundaAma btün duygularından sıyrılmış olarak;buz gibiBir değil birçok avuntu da bulmuş kendine(hiç birinde senin olmadığın)Hangi kalbi açsan şimdi içinde örümcek ağı bağlamış kan damarları
Sen yokken güneş tutulmasından sonra hiç aydınlanmamış gibi sanki dünya!Güneş kaybolmuş gibiBir çıkıp gelsen şimdi;yürüdüğün bütün yollarda kokuna imrenen güller açsa,dokunduğun bütün taşlaryeniden canlansa;çekilse artık yerleştiği yüreklerden ve altında ezilmiş onca duyguyu takınsa yenidenBütün kapılara nur dağıtsanHayır Muhammed'im hayır!Ben bu kirli ellerimle açamam sana kapıyıDilimde söylediğimson kötü sözün tadı varken 'Hoşgeldin' diyemem sanaGözlerimde baktığım son çirkinliğin gölgesi varken bakamam gözlerineKırdığım kalbin bedeli dururken daha;buyur edemem seniTanıştıramam seni kendimle'İşte bak,beni görmese de sevecek dediğin gençlik benim!' diyememUtanırım yüzündeki nurdan,gülen gözlerinden utanırımDuvarlar ardında da olsan cesaret edemem karşına dikilmeyeAkıtamam tozlu göz yaşlarımı ayaklarının dibine
Sen yine de gel ey yar!Bir tek bakışın yeter bana!Yüreğimdeki pası silmeye bir tek tebessümün yeter
Neresindesin şimdi gök yüzünün?Hangi yıldıza daha yakınsın?Duydun mu kağıtlara sığdıramadığım özlemimi?Sana nasıl ihtiyacım olduğunu gördün mü?
Gel artık Muhammed'im!Gözüme son gerçek pırıltıyı takmak için gel!Yüreğimdeki son mumu yakmak için gel,göz yaşlarımı yıkamak için gel!
Gel Ya Resulallah!Beni utandırmak için gel!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com