![]() |
Özledik Seni Ya RasulAllah |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Özledik Seni Ya RasulAllahSen öyle bir iklimde geldin ki, Medine'deki çöl ortasında açan tek güldün ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş geldin Allah'ın Resulü ! Hoş geldin ! Kutlu bir gecede, şereflendi dünya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin nurunla aydınlandı dünya ![]() ![]() ![]() ![]() "Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim; Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim ! " dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Ve seni seven insanların en güzel zamanları yaşandı bu dünya üzerinde ve insanlar kul hakkından korkar, iyiliği ve güzeli severdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ümidimizi yitirmek hiç yakışmasa da bizlere, içimdeki vaveylalar artarken bir çığ gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve belki de bir avuntuyu arıyorum resimlerde ![]() ![]() Senin yattığın ebedi mekanı binlerce insan tavaf edip eriyorken o yüce mertebede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya senin nur'un olmadan daha ne kadar dönebilir yörüngesinde? ya da ne zaman ne kadar güzel ve bereketli sensizliği çekerken iliklerine? Özledim seni, Özledik seni ya Resul Allah! Zulmün arşa değeceği zamanlarda senin merhametini özledik, zalimlerin başlarımıza kara bulutlar gönderdiği zamanlarda senin sabrını özledik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi Gezecen maviliğini siyaha devrediyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor zamanlarda yaşıyoruz velhasıl ! Ölesiye zor zamanlarda başladı sana olan sevdamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve tüm çirkinliğe inat senin o sonsuz güzelliğini, seni o Sonsuz Nur'unu düşünüp güzel görebilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özledik seni Allah'ın Resulü, Özledik seni Ya Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin teşrifinle aydınlandı, kutlandı evren ve Allahın izniyle senin nurunu yaşatmaya çalışan ışıl ışıl, bu zamandan alabildiğine soyut ve bir o kadar güzel gençlerle, devam edecek güzeller ve senden geler gül kokulu ilhamlarla dağıtacağız elimizdeki kırmızı gülleri tüm evrene ve bir gün her şey güzele, gül'e dönecek ve Allah Nur'unu tamamlayacak inşaALLAH ![]() ![]() ![]() Seni düşünmek ve yeniden güzel ümitlerle dolmak ne güzel ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve derince bir özlem dahi güzeli sürüklerken peşinden yine de ![]() ![]() ![]() Seni ve senin gül güzelliğini özledik Özledim Sen'i, Özledik Sen'i, Ya RasulAllah ! ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|